La Masia torna a l’escola

La Masia torna a l’escola

Arrenca el nou curs escolar i els residents de La Masia ho fan amb entorns educatius adaptats

Dilluns dia 12, és un dia marcat en vermell per les famílies amb nens i nenes en edat escolar i també pels esportistes de la categories de formació del FC Barcelona. Avui han començat les classes els jugadors i jugadores blaugranes, de primària, secundaria i batxillerat i especialment els residents de La Masia que han tingut les primeres classes en el dia d’avui.

L’educació és fonamental

Dins dels més de 600 esportistes que té el FC Barcelona en les seves categories de formació, la formació escolar i el rendiment esportiu van lligades de manera conjunta dins del projecte Masia 360 i amb els objectius de que els joves esportistes arribin a tenir una carrera dual, esports i estudis, de cara a llaurar-se el seu futur.

Per poder combinar les dues facetes els residents a La Masia combinen les classes d’ESO a l’escola Lleó XIII en torn matinal i per la tarda els alumnes de batxillerat, que molts d’ells ja tenen entrenaments matinals, realitzen els seus estudis previs a la universitat a les instal·lacions de La Masia, on 35 esportistes segueixen els cursos de primer i segon de Batxillerat.

Tots ells, residents i no residents a La Masia, han començat avui les classes i a més a més 49 són els jugadors de formació que estan realitzant estudis universitaris.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut