FC Barcelona Lassa – ICG Software Lleida: 106 dies després...

FC Barcelona Lassa – ICG Software Lleida: 106 dies després...

(21.00 hores, Barça TV) L’hoquei patins torna al Palau davant del nou equip d’Edu Castro, que afronta la seva estrena a la Lliga Catalana amb cinc jugadors de la base

106 dies després... el Palau Blaugrana obre les portes per tornar a gaudir d’un partit d’hoquei. La temporada 2017/18 comença de forma oficial aquest divendres al pavelló barcelonista amb una cita exigent davant l’ICG Software Lleida (21.00 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat). “Tenim moltes ganes de jugar al Palau”. “És el debut davant la nostra afició, per a la que treballem i entrenem cada dia i estem il·lusionats”, ha expressat Edu Castro.

El nou primer entrenador de la secció afronta la seva estrena a casa sense poder comptar amb cinc efectius del primer equip. Pau Bargalló, Ignacio Alabart i els argentins Pablo Álvarez, Matias Pascual i Lucas Ordoñez estan disputant el Mundial de Nanjing i, per tant, cinc jugadors de la base completaran una convocatòria en què sí hi seran Aitor Egurrola, Sergi Fernánez, Sergi Panadero, Marc Gual i Xavi Barroso. “Els joves tenen una qualitat molt alta i per això estan als equips base del nostre club”.

El Lleida visitarà al Palau sent, segons paraules d’Edu Castro, “un equip molt competitiu, que ha fitxat bé i que ens ho posarà molt difícil”. En aquest sentit, el Lleida d’Albert Folguera ha perdut peces com Carlos Trilla i Lluís Rodero però s’han incorporat homes amb experiència a l’OK Lliga com Xixi Creus (Vendrell) i César Candanedo (Alcobendas), a més dels bessons Roberto i Bruno Di Benedetto. Els dos francesos també es troben als World Roller Games i, per tant, també seran baixa per a Albert Folguera.

Marc Gual: “Hem fet un bon treball físic i tàctic”

Davant els mitjans de comunicació, el jugador Marc Gual ha destacat que aquesta pretemporada s’està fent “un bon treball físic i tàctic” i que, ara, “és bo començar a competir”. Respecte el paper dels jugadors de la base, el de Sant Sadurní ha comentat que “els nois han vingut per ajudar-nos i tenen qualitat per estar  aquí; entre ells i nosaltres hem de tirar endavant aquesta competició”. Per última, Gual ha subratllat que “aquesta pretemporada m’ho estic passant molt bé i espero que la gent que vingui al Palau gaudeixi”.

Després d’aquest duel contra els lleidatans, la pròxima cita de la Lliga Catalana serà el divendres 15 (19.00 hores, Barça TV) contra l’Alcodiam. En cas de classificar-se, els quarts de final es jugarien el dia 19 i la Final a Quatre els dies 23 i 24 de setembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut