Nantes, segona aturada per a la pretemporada del Barça Lassa

Nantes, segona aturada per a la pretemporada del Barça Lassa

Els homes de Sito Alonso disputen aquest cap de setmana l’Appart City Cup contra equips d’entitat com el València Basket, el Mònaco o el Nanterre

El Barça Lassa jugarà aquest cap de setmana dos partits més de preparació, emmarcats dins de l’Appart City Cup, un torneig que reunirà quatre equips de nivell a la localitat francesa de Nantes. Els blaugranes se les hauran contra el València Basket, l’actual campió de la Lliga Endesa, el dissabte a les 17.30 hores (en directe per Barça TV, Barça Vídeo i Facebook Live) i, depenent del resultat, disputaran la final o el partit per al tercer i quart lloc contra el Mònaco o el Nanterre (diumenge, 15h o 12.30h).

14 jugadors convocats

Sito Alonso s’emporta un total de 14 jugadors, igual com va passar en el viatge a Galícia, i la llista de convocats és la següent: Phil Pressey, Pol Figueras, Marc Garcia, Aleix Font, Nedim Dedovic, Rakim Sanders, Rodions Kurucs, Sergi Martínez, Luka Samanic, Sasha Vezenkov, Adrien Moerman, Ante Tomic, Atoumane Diagne i Volodymyr Gerun.

“La càrrega de treball que estem fent és bona i els jugadors van coneixent a poc a poc la filosofia que volem i els nostres valors a pista, que són: no descansar mai, defensar el màxim possible i ser generosos en tot el que fem”, ha comentat Sito Alonso en declaracions a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Content amb els joves

Pel que fa als joves, l’entrenador barcelonista s’ha mostrat satisfet: “crec que estan entenent molt bé què esperem d’ells, que ens aportin les característiques individuals que tenen. Que es puguin guanyar un lloc en l’equip, però respectant les coses que necessita el primer equip abans de l’inici de temporada”.

Finalment, pel que fa als pròxims amistosos, Alonso destaca que “tots els partits que resten de pretemporada son exigents, perquè ens exigim uns objectius en aquests mateixos objectius. Si després podem guanyar, millor, però hem de seguir unes pautes per tenir l’estructura de l’equip ben feta abans de l’arribada de tots els jugadors que falten. No podem avançar molt a nivell tàctic, però sí a nivell de filosofia”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut