Phil Pressey: “Tothom m’està ajudant molt aquestes primeres setmanes”

Phil Pressey: “Tothom m’està ajudant molt aquestes primeres setmanes”

El jugador nord-americà destaca el suport del Club des de la seva arribada a Barcelona, i reconeix que està “molt feliç amb la ciutat i l’Entitat”

Phil Pressey és una de les noves incorporacions del Barça Lassa per a aquesta temporada. Un fitxatge que ofereix a Sito Alonso més opcions a la posició de base. El jugador nord-americà, que ha destacat en els diversos partits dels blaugranes en la pretemporada, es mostra satisfet del seu fitxatge pel Barça Lassa i per la seva adaptació a l’equip i al joc europeu: “Estic molt feliç d’estar aquí. Tothom m’està ajudant molt aquestes primeres setmanes i m’estic adaptant bé al joc de l’equip”.

Pressey respira felicitat després d’haver completat la pretemporada del Barça Lassa des de l’inici. “Aquestes setmanes estan sent molt positives. Estic aprenent els aspectes del bàsquet europeu i alhora el castellà”, explica el blaugrana. “Conec les paraules bàsiques per poder fer en el meu dia a dia, però els companys sempre m’ajuden en qualsevol dubte lingüístic que tinc”, afegeix el jugador nord-americà.

Preguntat per les primeres setmanes de treball amb el nou tècnic Sito Alonso, Pressey ho té clar: “El Sito és una persona molt intensa i fa que tots els jugadors ho donem tot i juguem amb molta intensitat. Jo me l’escolto i intento aprendre el màxim de tot el que ens ensenya”. 

El base barcelonista disputarà la seva primera temporada fora dels Estats Units i ho farà amb el dorsal ‘8’. Un número molt especial per a ell. I és que el seu pare, l’exjugador i entrenador de l'NBA Paul Pressey, és el motiu pel qual el blaugrana ha escollit aquest dorsal: “És molt especial per a mi poder portar aquest número. A l’NBA és més complicat, perquè hi ha molts jugadors que ja el tenen com a fix, però la raó principal és continuar amb el llegat del meu pare”.

Pel que fa a l’NBA, el base blaugrana explica la seva gran vinculació amb aquesta competició: “Des de petit he viscut l'NBA. Quan el meu pare era jugador i entrenador sempre anava a veure partits i vivia els partits des de la graderia”. Ara, però, amb poques setmanes a Barcelona el nord-americà ja està enamorat de la ciutat i, sobretot, de la seva gastronomia: “Em torna boig el menjar d’aquí, de moment la paella és el millor que he tastat, però tot és exquisit”, reconeix.

Pressey: “El Barça és un gran club i n’havia sentit a parlar molt”

Preguntat pels motius pels quals va escollir el FC Barcelona, Pressey ho té clar: “El Barça és un gran club i n’havia sentit a parlar molt, sobretot amb el Ricky Rubio. Alhora, té un gran equip de futbol”. “El futbol és una altra de les meves grans passions, als Estats Units es fa difícil veure’l, però espero poder anar al Camp Nou sovint”, admet. Un altre dels seus gustos és pescar, tot i que mai ho ha fet en aigües obertes i és una de les seves assignatures pendents aquí a Barcelona.

Phil Pressey reconeix l'aposta i el suport del Club per al seu fitxatge des del primer moment. “Abans que es concretés el meu fitxatge, Nacho Rodriguez em va avançar que Sito Alonso m’ajudaria a assolir els conceptes del bàsquet europeu i així ha estat”, explica el blaugrana. És la seva primera temporada a Europa, però Phil Pressey té clar que el gran objectiu és aixecar l’Eurolliga: “És un títol que tothom vol guanyar i un dels motius pels quals treballem molt dur diàriament”, sentencia el ‘8’ barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut