‘La calavera de Connemara’ a La Villarroel, amb descompte per als socis

‘La calavera de Connemara’ a La Villarroel, amb descompte per als socis

12 € per a la funció del 23 de setembre a les 21 h i 16 € per a les funcions del 26 al 28 de setembre. 15% en la resta de funcions fins al 29 d'octubre del 2017

A l'oest d'Irlanda, a Connemara, una comarca rural, verda i encara salvatge, a principis dels anys noranta, el solitari i misteriós Mick Dowd sembla tenir una vida molt anodina, les seves activitats semblen limitar-se a beure ‘poiteen’ i fer safareig cada nit amb la seva veïna addicta al bingo, l'anciana Maryjohnny, i a rebre la visita de tant en tant del Thomas, un policia local amb ínfules de convertir-se algun dia en un detectiu triomfador com el seu admirat Colombo. Tant de bo encara tingués al seu costat la seva difunta esposa, l'Oona, ella era l'amor de la seva vida i no passa dia que el Mick no la trobi a faltar.

Durant uns pocs dies, cada tardor, l'avorrida existència del Mick pren un caire una mica més sinistre: és l'encarregat de desenterrar els cadàvers que ja fa més de set anys que descansen al cementiri local. És una ocupació macabra, però algú l'ha de fer, per al bé del bon funcionament social. Cal fer espai per als morts nouvinguts.

Però aquest any no serà pas com els altres. Ha arribat el moment d'exhumar les restes de l'Oona. I els rumors que l'acusen d'haver estat el culpable voluntari de la seva mort tornen a aparèixer entre el veïnat, fins i tot en els que ell considerava els seus amics.
Per si això no fos prou, per primera vegada estarà obligat a treballar en companyia, i tindrà el pitjor dels ajudants possibles, el jove Mairtin, el bala perduda del poble, que té més cops amagats dels que sembla.

No deixeu escapar l'oportunitat d'assistir a La calavera de Connemara, una comèdia negra d'amor i ossos.

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut