UE Cornellà-Juvenil A: Un penal salvat per treure un empat (1-1)

Un penal aturat per Iñaki a l’últim minut i un gol de Juan Fernández donen l’empat als culers.

El Juvenil A ha empatat al camp d’un dels rivals més complicats de la Divisió d’Honor, el de la UE Cornellà (1-1). En un partit amb força igualtat i bones ocasions per als dos equips, Iñaki ha salvat l’empat ‘in extremis’, aturant un penal a l’últim minut als locals. En el partit el Cornellà s’ha avançat amb un gol d’Angelet, però Juan Fernández, per als culers, ha igualat el marcador.

El començament del duel ha estat intens per part dels dos equips. El conjunt entrenat per Gabri ha tingut les primeres ocasions sota les botes d’Edgar, el qual en els primers quinze minut ha enviat una pilota al pal. Els locals també han disposat d’oportunitats, com un xut de Machuca que ha desviat Iñaki, i, pocs minuts després, un llançament al travesser d’Angelet en el minut 28. Els dos equips ho han seguit intentant, però s’ha arribat al final de la primera part amb taules en el marcador (0-0).

La represa ha estat frenètica. El Juvenil A ha pogut avançar-se en el primer minut, però Riqui no ha tingut sort de cara a porteria. La resposta dels locals ha estat imminent, i s’han avançat amb un gol d’Angelet després d’un xut col·locat (1-0, min 48). Els blaugranes no han abaixat els braços i ho han seguit intentant fins que han trobat la seva recompensa amb un gran gol des de dins l’àrea de Juan Fernández, que ha definit a la perfecció per empatar el partit (1-1, min 65).

Emoció fins al final

Els dos conjunts ho han seguit provant, i quan semblava que s’arribaria al final del duel amb taules, l’àrbitre ha assenyalat penal a favor dels locals. Un penal que Iñaki ha aconseguit aturar de Machuca en una gran estirada, i amb la qual ha aconseguit fer sumar als culers un empat a l’estadi d’un dels rivals més complicats de la categoria. El proper partit del Juvenil A serà l’1 d’octubre davant el Gimnàstic Manresa, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (12.00 h).