El Club s’adhereix al Dia Mundial Sense Cotxes del divendres 22 de setembre

El Club s’adhereix al Dia Mundial Sense Cotxes del divendres 22 de setembre

El FC Barcelona anima els socis, empleats i altres visitants que s'apropin durant aquesta jornada a les seves instal·lacions a fer-ho amb transport públic, bicicleta o a peu

El proper divendres 22 de setembre se celebra a Barcelona el Dia Mundial Sense Cotxes, que, en una jornada laborable, posarà la cloenda de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Durant tota la jornada, a la ciutat es facilitarà la pacificació de l'espai públic, ocupat  habitualment per vehicles motoritzats, per mostrar com seria una ciutat més verda, més confortable i menys contaminada. A més, diversos equipaments i entitats desenvoluparan activitats i ompliran de vida el carrer amb les seves propostes.

El FC Barcelona s'adhereix a aquesta iniciativa, fomentant vies de transport alternatiu, així com una mobilitat sostenible entre tots els socis i empleats del Club.

Per aquest motiu, des del FC Barcelona s’anima tots els socis, empleats o altres visitants que aquest divendres s’apropin a les instal·lacions del Club en transport públic, bicicleta o a peu, per contribuir d’aquesta manera a la iniciativa del Dia Mundial Sense Cotxes.

Més estacionaments de bicicletes

A més de comptar amb una àmplia xarxa de metro, trambaix i autobús a prop del Camp Nou, i de trambaix, ferrocarril i autobús a la Ciutata Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, el Club també ha ampliat el nombre d'espais habilitats per a l’estacionament de bicicletes, 

La celebració d'aquest dia posa de manifest la necessitat de reduir la presència dels vehicles privats de motor a la ciutat per tal de disminuir també de manera important la contaminació ambiental, tant de l'aire com del soroll, i millorar la qualitat de vida de tothom, i alhora recuperar els carrers com a espais de gaudi per a la ciutadania.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut