Procés de petició d'abonaments de bàsquet per al Palau Blaugrana

Procés de petició d'abonaments de bàsquet per al Palau Blaugrana

Cal omplir un formulari per demanar hora per a la tramitació els dies 3, 4 o 5 d’octubre d’un dels cent abonaments disponibles

Els propers dies 3, 4 i 5 d’octubre tindrà lloc el procés d’admissió de nous abonats de la secció de bàsquet. En aquests dies s’oferiran únicament 100 abonaments de bàsquet al Palau Blaugrana, i per aspirar a un d’ells caldrà omplir un formulari online, disponible aquest divendres 29 de setembre a les 10 h.

L’accés al formulari el trobareu al final d'aquest text. Els socis interessats hauran d’escollir dia i hora entre el 3, el 4 i el 5 d’octubre, per venir a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) a fer la tramitació de l’abonament.  

Després dels primers cent formularis rebuts, a partir del soci 101 fins al 200, seran peticions que quedaran a la reserva i s’informarà als interessats en el cas que algun dels cent primers no s’abonin finalment. El Club contactarà amb els reserves que puguin venir a abonar-se.

Així mateix, als socis reserves se’ls informarà que en el cas que el dia 16 d’octubre no s’hagi contactat amb ells, es destruiran aquesta llista de reserves i en cap cas es tractarà d’una llista d’espera per abonar-se a la secció. A partir del formulari 201 ja s'informarà que no hi ha disponibilitat d'abonament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut