El repte de Dembélé: endevinar el club de procedència de deu jugadors francesos

El repte de Dembélé: endevinar el club de procedència de deu jugadors francesos

El crac francès es posa a prova amb aquest nou joc, que serveix per fer un repàs d’alguns dels jugadors francesos que també han defensat la samarreta del FC Barcelona

En la seva primera setmana com a jugador del FC Barcelona, Ousmane Dembélé ja sap que té bons aliats dins del vestuari blaugrana, com és el cas de Samuel Umtiti i Lucas Digne. Però l’extrem nascut a França i els dos defenses del Barça no són els únics jugadors gals que han defensat l’escut del Club. Per repassar-los, hem posat a prova el nou fitxatge del FC Barcelona amb un joc en què ha d’endevinar els clubs de procedència de deu jugadors francesos que, anteriorment, han format part del primer equip. A més, explica què pensa o quins records en guarda.

No et perdis l’última prova a Dembélé. Creus que serà capaç d’encertar d’on van venir futbolistes com Henry, Thuram i Abidal, entre d’altres? I tu, creus que podries fer-ho, també? No et perdis el vídeo i diverteix-te recordant alguns dels futbolistes francesos que han passat pel Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut