La llista per viatjar a Getafe

La llista per viatjar a Getafe

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la convocatòria del conjunt blaugrana per afrontar la quarta jornada del campionat de Lliga. Una llista amb els mateixos 18 jugadors que contra la Juventus

Torna la Lliga. Després del gran triomf a la Champions, on els blaugrana van superar la Juventus per 3-0 al Camp Nou, els homes d’Ernesto Valverde tornen al campionat de Lliga per intentar seguir liderant la classificació una jornada més. Per això, els culers hauran de superar el Getafe (dissabte, 16.15 hores) al Coliseum Alfonso Pérez, en el matx corresponent a la quarta jornada del campionat.

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres en la darrera sessió abans de viatjar a Getafe, en un entrenament que s’ha dut a terme al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper on també ha participat el jugador del Barça B Jokin Ezkieta.

Al finalitzar la sessió preparatòria, Ernesto Valverde ha donat a conèixer la convocatòria per afrontar el matx davant els madrilenys, que és la mateixa que la de dimarts passat davant la Juventus. La llista completa de 18 jugadors la formen: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, A. Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes i Umtiti.

Així doncs, queden fora per decisió tècnica Paco Alcácer (tot i haver rebut l’alta), Digne, Aleix Vidal i Vermaelen, a més de Rafinha i Arda Turan, que continuen recuperant-se de les seves lesions. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut