FS Valdepeñas-FC Barcelona Lassa: Victòria en l'homenatge a Joan Linares (0-7)

Els blaugranes superen el Valdepeñas (0-7) en el seu darrer partit de pretemporada, gràcies als gols d’Adolfo, Joselito (3), Rivillos i Esquerdinha (2).

El FC Barcelona Lassa s’ha imposat al Valdepeñas (0-7) en un partit d’homenatge a Joan Linares, un dels millors jugadors de la història de la lliga i que es retira amb 42 anys després d’haver jugat, entre d’altres, amb el FC Barcelona  a l’inici de la seva carrera entre el 1993 i el 1995. Amb aquest partit, els blaugranes han jugat el cinquè i darrer partit amistós, en el qual s’han mostrat invictes amb un balanç de tres victòries i dos empats. Adolfo, Joselito, amb un hat-trick, Rivillos (que ha obert el seu compte golejador com a blaugrana) i Esquerdinha, amb un doblet, han estat els golejadors del partit.

El duel ha començat amb els dos equips intensos. El conjunt blaugrana ha sortit amb molta actitud i Roger i Léo Santana han estat els primers a estar a prop d’obrir la llauna. Per als locals, que jugaven amb molta motivació, Mimi ha tingut una bona ocasió que ha rebutjat Juanjo. Precisament, en aquests primers minuts, els dos porters han estat dels més destacats. Poc després, en el minut cinc, el partit s’ha aturat per canviar el protagonista del partit, l’homenatjat Joan Linares, que l’han substituït  amb una sonora ovació del públic. A la represa, el Barça ha seguit dominant fins que en el minut nou, Adolfo ha marcat el primer gol del partit (0-1).

A partir del gol, ambdós equips han seguit tenint bones oportunitats per marcar, especialment els d’Andreu Plaza. Per part blaugrana Rafa López i Adolfo, amb un pal, han tingut les més clares d’un Barça que ha perdonat en aquests minuts, i Zamo, per al Valdepeñas, ha fet un bon xut que ha xocat contra el travesser. En el minut 19, quan semblava que s’arribaria al descans amb el Barça guanyant per la mínima, Joselito ha marcat el segon (0-2).

Estrena de Rivillos

Els segons 20 minuts han començat molt semblants als primers i és que Rivillos ha marcat el seu primer gol com a culer als tres minuts de començar el segon temps (0-3). El partit, pràcticament sentenciat, ha servit perquè Paco Sedano agafés protagonisme i evités en dues grans parades el gol de Peloncha. Poc després d’aquestes aproximacions dels locals, el Barça ha tingut resposta amb Joselito, que ha marcat el quart (0-4) i el cinquè (0-5) completant el seu hat-trick. Ja als últims minuts Esquerdinha ha convertit dos gols pràcticament consecutius, deixant el marcador final amb 0-7.

Un cop finalitzada la pretemporada, la competició oficial ja comença. El proper partit serà contra el CFS La Unión, l’equip que dirigeix  l'exblaugrana Javi Rodríguez, a les semifinals de la Copa Catalunya que es juga a Manresa entre el 7 i el 8 de setembre.