El partit de llegendes a Old Trafford, des de dins

El partit de llegendes a Old Trafford, des de dins

Tots els detalls més exclusius de l’enfrontament solidari que van disputar els Barça Legends i els Manchester United Legends a Old Trafford i que va acabar 2-2

Abraçades de retrobament, l’arribada a Manchester o els moments previs des de dins del vestidor. El partit que aquest dissabte van jugar el Manchester United Legends contra els Barça Legends (2-2) va deixar unes imatges curioses i exclusives. Des del primer contacte amb la gespa d’Old Trafford, passant pels moments prèvia dins del vestidor, l’espera al túnel o la sortida dels dos equips al terreny de joc.

Un partit d’exjugadors dels dos equips especial, jugat en un escenari majestuós, que ara pots gaudir en primera persona. Des de l’òptima de les càmeres del Club, que van captar tots els detalls, fins a les imatges enregistrades per la càmera que portava el capità, Sergi Barjuan.

Perquè Mendieta i Luis García van ser els golejadors, però tots van ser protagonistes. Especialment perquè el duel es va dur a terme amb una finalitat social, no només amb el donatiu de la recaptació per al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu sinó també per l’homenatge cap a les víctimes dels atemptats terroristes de Manchester i Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut