El Reial Múrcia, rival del Barça als setzens de Copa

El Reial Múrcia, rival del Barça als setzens de Copa

El triple campió de Copa iniciarà el camí a la competició del KO davant el conjunt murcià; Les eliminatòries es disputaran entre el 25 d’octubre (anada) i el 29 de novembre (tornada)

El triple campió de la Copa del Rei ja coneix el primer rival de la Copa del Rei 2017/18. Serà el Reial Múrcia als setzens de final. Així ho ha deparat el sorteig celebrat aquest dijous al migdia a la seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Les eliminatòries es disputaran entre el 25 d’octubre i el 29 de novembre, encara amb horari per determinar.

No és la primera vegada que el Barça s’enfronta al Reial Múrcia. Fins a sis vegades s’han trobat tots dos equips en la competició del KO i sempre s’ha classificat el Barça. L’últim precedent entre tots dos equips a la Copa va ser el 1987, quan els blaugranes es van classificar guanyant al Camp Nou 3-0 i 0-2 a la Condomina.

Tot i això, hi ha un precedent més recent entre tots dos equips. Va ser a la Lliga el 2007/08 quan el Barça va guanyar per 3-5. Així doncs, el Barça iniciarà el camí cap a la quarta Copa del Rei consecutiva a la Condomina. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut