Getafe CF - FC Barcelona: Que continuï la ratxa

Getafe CF - FC Barcelona: Que continuï la ratxa

(beIN LaLiga, 16.15h) Els homes d’Ernesto Valverde afronten el matx al Coliseum Alfonso Pérez sent líders de la classificació i després d’una prestigiosa victòria a la Lliga de Campions davant la Juventus

Torna la Lliga per al FC Barcelona. Els homes d’Ernesto Valverde visiten el Coliseum Alfonso Pérez per enfrontar-se al Getafe (beIN LaLiga, 16.15h) en la quarta jornada del campionat de Lliga. Els barcelonistes arriben després de superar amb contundència la Juventus a la Lliga de Campions, i ara tornen al campionat de Lliga per intentar seguir mantenint el liderat.

I és que els culers sumen 9 punts de 9 possibles a la classificació, a més de nou gols a favor i cap en contra. Els de Valverde intentaran seguir amb aquest gran inici de campionat, però davant hi haurà un sempre complicat Getafe. Els madrilenys, tot i ser un equip recentment ascendit, suma 4 punts en tres partits, amb una derrota per la mínima contra el Sevilla (0-1), un prestigiós empat al nou San Mamés davant l’Athletic Club (0-0) i una gran victòria a Leganés (1-2).

Un Getafe renovat

Dos gols a favor, però només dos en contra en tres partits, amb Álvaro Jiménez i Arambarri com a únics golejadors fins ara. El Getafe presenta un equip amb novetats però també amb jugadors ja habituals de la Lliga espanyola. Un porter contrastat com Guaita i també defenses amb experiència a Primera com Damian Suárez, Antunes, Molinero, Bruno o Cala. A més, al mig del camp hi destaquen jugadors com Bergara i Fajr, a més del ja esmentat jove Arambarri, i a dalt, el veterà Jorge Molina és la principal referència dels de José Bordalás.

Pel que fa als blaugrana, Valverde s’ha endut 18 jugadors a Getafe, curiosament els mateixos que a la darrera convocatòria davant la Juventus. El tècnic barcelonista ha remarcat, en la roda de premsa, que “el Getafe és un equip perillós en l'estratègia i esperem un matx complicat”.

Els precedents, de color blaugrana

Pel que fa als precedents, el FC Barcelona i el Getafe s’han enfrontat un total de 24 vegades a la Lliga, amb 17 triomfs blaugrana, cinc empats i dues victòries dels madrilenys. El bagatge de gols també és força favorables als culers, amb 58 gols a favor i només 17 en contra. Pel que fa al darrer enfrontament a l’estadi ‘azulón’, els culers van vèncer per 0-2, amb Sergi Roberto com a principal protagonista, ja que va fer l’assistència en tots dos gols.

En definitiva, el FC Barcelona afronta tres partits de Lliga en només una setmana, i els tres primers punts d’aquests 9 en joc passen per Getafe. Una setmana frenètica on els de Valverde intentaran seguir amb la seva bona ratxa i continuar al més alt de la classificació del campionat. Primera aturada d’aquest Tourmalet: el Coliseum Alfonso Pérez. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut