Els quatre fitxatges, a punt per al derbi

Els quatre fitxatges, a punt per al derbi

Ernesto Valverde ha donat a conèixer la llista de convocats, en què destaca el retorn de Luis Suárez i la primera presència de Dembélé com a jugador blaugrana

Tot a punt per al derbi. Aquest divendres al vespre, Ernesto Valverde ha fet pública la convocatòria del FC Barcelona per enfrontar-se a l’Espanyol en la tercera jornada de Lliga (dissabte, 20.45 hores) després del darrer entrenament abans del matx. Una sessió preparatòria que ha tingut lloc al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i que ha comptat amb la presència dels jugadors disponibles del primer equip i amb Jokin Ezkieta, del Barça B.

Pel que fa a la llista de convocats, hi destaca la primera inclusió d’Ousmane Dembélé a una convocatòria amb el FC Barcelona i el retorn de Luis Suárez respecte de la darrera llista de Valverde. El davanter uruguaià ja s’ha recuperat de la distensió a la càpsula posterior del genoll dret i estarà disponible per enfrontar-se als blanc-i-blaus al Camp Nou. Cal recordar que l’uruguaià va disputar els dos partits amb la seva selecció. La convocatòria també destaca per ser la primera en què coincideixen els quatre nous fitxatges d’aquesta temporada. Sergi Roberto ha caigut de la llista després que en l’última sessió hagi patit unes molèsties a la cara interna del genoll esquerre. Serà baixa per precaució.

Així doncs, la llista completa és la següent: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, A.Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Mascherano, Paulinho, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, André Gomes i Umtiti.

Així doncs, a banda de Sergi Roberto queden fora de la llista per decisió tècnica Thomas Vermaelen, Denis Suárez i Aleix Vidal, a més de Rafinha i Arda Turan que continuen recuperant-se de les seves lesions. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut