Divina Seguros Joventut – FC Barcelona Lassa: Arriba el primer derbi del curs

Divina Seguros Joventut – FC Barcelona Lassa: Arriba el primer derbi del curs

Els blaugranes visiten l’Olímpic de Badalona en la segona jornada de la Lliga Endesa, en el que serà el debut dels locals a l'ACB (21.30h)

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 21.30h i en directe per Movistar Deportes 2, la pista del Divina Seguros Joventut de Badalona, en el que serà el primer derbi de la temporada en partit oficial. Arriba ben aviat, a la jornada 2 de la Lliga Endesa, i en el que serà el primer partit dels badalonins aquesta temporada a l’ACB, ja que el partit que havien de jugar contra l’Estudiantes es va ajornar degut al partit de competició europea dels madrilenys. Per tant, el Barça Lassa tindrà al davant un equip amb moltes ganes de competir i vèncer en el seu primer partit a casa.

El rival

Compta amb diferents armes i manté els jugadors clau del curs passat, Sergi Vidal i Jerome Jordan. Tant l’aler com el pivot són cabdals en el joc defensiu i ofensiu de l’equip de Diego Ocampo i a ells s’hi uneixen jugadors com els exteriors Richard, Mavra, Dimitrijevic, López-Aróstegui, Ruoff i Ventura, i homes més interiors com Gudul, Gielo, Birgander o Kulvietis. Tots ells poden sobresortir en qualsevol moment i els blaugranes hauran d’estar ben atents.

El Barça

Igual que en el debut a la Lliga Endesa contra el Baskonia, Sito Alonso tindrà el dubte fins a última hora de Pierre Oriola, que segueix recuperant-se de l’esquinç de turmell que va patir a Platja d’Aro. Els blaugranes, doncs, buscaran a Badalona el segon triomf del curs a la Lliga Endesa en una setmana de doble partit en competició domèstica.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut