CD Numancia – Barça B: El segon os de la setmana

CD Numancia – Barça B: El segon os de la setmana

20 hores (La Liga 123 TV): Els de Gerard López volen fer bo el punt aconseguit contra l’Oviedo, sumant també a Los Pajaritos

En aquesta setmana de tres partits, el Barça B es veurà les cares aquest dimecres contra el CD Numancia de Jagoba Arrasate a Los Pajaritos. Els numantins han fet un inici de Lliga espectacular, que els ha portat a liderar la classificació en alguna jornada i actualment ocupen la segona posició, basats, principalment, en les quatre victòries en quatre partits que han aconseguit al seu estadi. Gerard López compta amb les baixes per lesió de Martínez, Palencia, R. De Galarreta, R. Mujica i Varo, mentre que Abel Ruiz està al Mundial sub17.

Ordre i experiència a 2a A

L’equip que entrena Jagoba Arrasate rebrà la visita número set del filial blaugrana a Los Pajaritos, amb màxima igualtat a les estadístiques: tres victòries per a cada equip. L’últim precedent fa tres temporades va acabar amb victòria numantina per 1 a 0. Tot i així, el Barça B no coneix la derrota encara lluny del Mini, però els de Arrasate han guanyat tots els partits jugats a casa. El seu tècnic definia així el partit: “El Barcelona és un rival perillós, està més còmode a fora que a casa. Jugarem amb un mig del camp nou, però no reinventarem res ja que allí ja han jugat tots”. Julio Álvarez, Íñigo Pérez, Diamanká i Munir són les baixes numantines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut