Regala l'experiència de seguir el Barça amb FCBDesplaçaments

Regala l'experiència de seguir el Barça amb FCBDesplaçaments

Tria un dels programes de viatge del partit escollit i sorprèn familiars o amics amb un obsequi que permetrà viure l’experiència d’animar l’equip lluny del Camp Nou

FCBDesplaçaments ofereix la possibilitat de poder obsequiar familiars o amics amb un regal original i exclusiu, com és un dels viatges per seguir l’equip i poder gaudir d’una experiència blaugrana en un dels estadis on jugui el primer equip. Per viatjar amb els programes de FCBDesplaçaments és indispensable ser soci del Club o disposar del carnet de penyista.  

El departament de viatges del Barça posa a disposició de tots aquells que ho vulguin, la possibilitat de comprar un dels packs de desplaçament que més s’ajustin a les necessitats o preferències dels socis o penyistes destinataris, que es veuran sorpresos amb aquest exclusiu i original obsequi.

Facilitats de compra

Efectuar la reserva i comprar d’un dels packs de FCBDesplaçaments és molt senzill. Quan s’hagi escollit el programa del viatge que es vol regalar només cal enviar un mail a fcbdesplacaments@fcbarcelona.cat, sol·licitar el viatge escollit i passar a recollir el pack de regal per les dependències de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Camp Nou o demanar que s’enviï al domicili.

Els programes de FCBDesplaçaments permeten seguir el primer equip del Barça amb uns viatges que ofereixen seguretat i tranquil·litat. Aquests programes tenen garantida la sortida i ofereixen els serveis necessaris per gaudir del desplaçament, ja que inclouen els transports a la ciutat de destinació per traslladar-se de l’aeroport al centre de la ciutat, a l’hotel i a l’estadi.

També es disposa d’assistència al llarg de tot el viatge per personal del Club, l’entrada al partit està assegurada i a l’inici del desplaçament es rep l’obsequi d’un pack d’animació amb marxandatge del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut