FC Barcelona Lassa – Atlético Valladolid: De primer plat, handbol al Palau

FC Barcelona Lassa – Atlético Valladolid: De primer plat, handbol al Palau

Abans del matx de Champions al Camp Nou, el conjunt de Xavi Pascual disputa l’últim partit de Lliga Asobal abans de l’aturada per compromisos de seleccions

El Barça Lassa disputa aquest dimecres (19 hores) l’últim partit previ a l’aturada per compromisos internacionals. Abans que la majoria de jugadors marxin amb les respectives selecciones, els blaugrana afronten un nou partit de Lliga Asobal amb la visita del Recoletas Atlético Valladolid.

El conjunt castellà visita el Palau instal·lat en una còmoda setena posició, i Xavi Pascual va advertir en la prèvia que “juguen molt compactes”. El tècnic no es refia d’un Valladolid que ja ha aconseguit tres victòries en les sis jornades disputades. A més, el Barça Lassa vol arribar a l’aturada recuperant les bones sensacions del joc després de la derrota a Skopje en partit de Lliga de Campions. Els de Pascual, a més, necessiten guanyar per mantenir-se al capdavant de la classificació, una posició que ara mateix comparteixen amb l’Helvetia Anaitasuna. Tots dos equips es mantenen invictes amb 12 punts.

El partit entre el Barça Lassa i l’Atlético Valladolid arribarà just abans del matx de la Lliga de Campions de futbol entre el FC Barcelona i l’Olympiacos, que es jugarà a les 20:45 hores al Camp Nou. Serà, doncs, una excel·lent combinació per viure una tarda i nit d’esport i emoció blaugrana. I és que just abans de l’handbol, al Miniestadi, també hi haurà duel europeu de la UEFA Youth League (16 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut