Escapada a Venècia en el dia lliure

Escapada a Venècia en el dia lliure

El Barça Lassa carrega les piles abans del tercer partit de la Main Round que enfrontarà als blaugrana contra el Luparense aquest dissabte amb la primera plaça en joc (20,40 BarçaTV / Streaming)

L’expedició del Barça Lassa ha aprofitat el dia lliure en plena concentració a Pàdua per organitzar una visita turística a Venècia, a menys d’una hora de distància en tren. Un cop a Venècia, la plantilla i el cos tècnic han recorregut els famosos canals a bord de dues petites embarcacions que fan de taxi amb final de trajecte a la famosa Piazza de San Marco.

Els jugadors han aprofitat la resta del dia per visitar la ciutat, amb especial atenció al ‘Ponte di Rialto’ i també al Pont dels Sospirs. A mitja tarda, l’equip ha agafat el tren de tornada en direcció a Pàdua i abans de les set l’expedició ha arribat a l’hotel de concentració. Aquest dissabte, el Barça Lassa i la Luparense, que ja tenen la classificació per a la següent fase assegurada, es disputaran la primera plaça del grup per accedir a la Elite Round com a caps de sèrie. El partit es podrà seguir per BarçaTV i en streaming a la web del Club a partir de les 20,40h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut