Domini absolut del FC Barcelona a la primera competició de la temporada

Domini absolut del FC Barcelona a la primera competició de la temporada

Un total de 24 patinadors del Barça van participar en la Copa Cegva de Vielha, i van protagonitzar un ple de podis a les categories Debutant, Aleví i Novice Advanced

La secció de patinatge del FC Barcelona ha iniciat la temporada amb un gran èxit. La primera competició que s’ha disputat ha estat la Copa Cegva, celebrada a Vielha, en què van participar 24 patinadors blaugrana i en què es va aconseguir un ple de podis a les categories Debutant, Aleví i Novice Advanced.

La competició es va iniciar el dissabte 21 d’octubre, i es va monopolitzar el podi de la categoria Debutants gràcies a Nur-Aynoa (or), Ariadna Gupta (plata) i Martina Sibera (bronze). Gael Foulon també va pujar a dalt de tot del podi de la categoria Benjamí, i Carla Sánchez va ser la millor a la categoria Aleví, seguida per les també blaugranes Laura Fluvià i Clàudia Barrionuevo.

Ona Fitó i Paula Foulon van aconseguir l’or i l’argent a la categoria Cadet, i Guiu Oliver va ser segon a la categoria Infantil A regional. I en la modalitat nacional, Ariadna Sibera va obtenir l’or en la categoria Júnior 2a, mentre que Júlia Rodríguez va ser la millor en Basic Novice A, acompanyada per Alexandra Martínez.

I, per tercera vegada seguida, el Barça va tornar a omplir el podi de Novice Advanced gràcies a Marta Joly, Fanny Maria i Erika Riera. Finalment, Laia Bertran va pujar al segon esglaó del podi de la categoria Júnior Isu després de realitzar un gran programa lliure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut