El Barça Lassa vol acabar amb la resistència del Ríos Renovables

El Barça Lassa vol acabar amb la resistència del Ríos Renovables

Andreu Plaza i Adolfo recorden que l’equip aragonès és l’únic que no van poder guanyar la temporada passada, i ho atribueixen a la “dificultat de canviar el sistema per atacar la seva zona”

És l’assignatura pendent del Barça Lassa d’Andreu Plaza. La temporada passada, dos empats i amb el mateix resultat. Tres a tres a Saragossa i tres a tres al Palau. Els de Santi Herrero van ser l’únic equip que va aguantar els dos assalts a la Lliga contra el Barça Lassa sense caure a la lona. I precisament per això Andreu Plaza i Adolfo no es refien gens ni mica dels aragonesos, un equip de qualitat amb jugadors reconeguts, com Adri Ortego, Retamar, Nano Modrego i Richi Felipe. El Ríos Renovables és ara mateix desè a la classificació, amb dues victòries, un empat i tres derrotes.

Una defensa en zona indigesta

“És un rival diferent que sempre ens costa, i encara més a la seva pista”, admet Adolfo. “La seva gran peculiaritat és la defensa en zona”, explica Andreu Plaza. “Són l’únic equip que la utilitza i això t’obliga a canviar la rutina per preparar aquest partit, i això sempre ens causa problemes, sobretot als equips grans”, reconeix el tècnic blaugrana.

Les lesions

Andreu Plaza ha tret ferro a la plaga de lesions que pateix l’equip, amb les baixes de quatre jugadors importants com són Lozano, Ferrao, Tolrà i Aicardo. “Les lesions són coses que passen i la mala sort és que vinguin totes de cop, però precisament per això vam fer una plantilla llarga”, diu Andreu Plaza. “Són lesions petites, res a veure amb les de la temporada passada, i la plantilla que tenim ens ofereix les màximes garanties per sobreposar-nos a aquesta situació que és temporal”, explica el tècnic. També ha parlat de les lesions Adolfo. “Està clar que no tenim sort amb les lesions”, reconeix el colomenc. “El Club va apostar per fer una plantilla llarga i ara a tots ens toca fer un pas endavant per superar aquest moment difícil”, ha dit Adolfo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut