Aturada del FC Barcelona per condemnar l’ús de la violència

Aturada del FC Barcelona per condemnar l’ús de la violència

El FC Barcelona s’ha adherit a la crida de la Taula per la Democràcia i els seus treballadors han dut a terme una aturada aquest dilluns al matí, de 12 hores a 12.15 hores

El FC Barcelona s’ha adherit a la crida de la Taula per la Democràcia i s’ha aturat aquest dilluns al matí, de 12 hores a 12.15 hores, per condemnar enèrgicament l’ús de la violència per impedir l’exercici del dret democràtic i la lliure expressió dels seus ciutadans durant el referèndum celebrat aquest diumenge a Catalunya.

D’aquesta manera, els treballadors del Club han sortit de forma voluntària dels seus centres de treball per aturar-se durant un quart d’hora. És una acció que s’ha dut a terme als diferents indrets de les instal·lacions del FC Barcelona: oficines del Camp Nou, La Masia, Miniestadi i Ciutat Esportiva.

A l’aturada celebrada davant les oficines de Club han assistit, entre d’altres, el CEO del Club Òscar Grau, el director d’Esports Professionals Albert Soler i el portaveu del Club Josep Vives.

Cal recordar que el FC Barcelona ja va emetre un comunicat aquest diumenge condemnant les accions dutes a terme a moltes localitats de Catalunya per impedir l’exercici del dret democràtic i la lliure expressió dels seus ciutadans. Davant l’excepcionalitat d’aquests fets, la Junta Directiva va decidir jugar el partit contra el Las Palmas a porta tancada després de la negativa de la LFP a decretar-ne l’ajornament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut