El gran inici de temporada de Ter Stegen

El porter alemany està protagonitzant un gran començament de campanya amb el FC Barcelona i repassem algunes dades destacades que ens deixa el blaugrana sota pals

El FC Barcelona està realitzant un gran inici de temporada, invicte en la Lliga i en la Lliga de Campions. En la seva quarta temporada al Barça, Ter Stegen està demostrant una gran seguretat sota pals. I és que el porter alemany només ha encaixat dos gols en Lliga, un contra el Getafe i un altre l’Eibar, que el situen com el porter menys golejat de Primera Divisió. A més, encara no ha rebut cap diana a la Lliga de Campions després d'aturar els nou xuts que ha rebut entre els duels contra la Juventus (3-0) i Sporting Club de Portugal (0-1).

Cal retrocedir fins a la temporada 2014/15 per trobar uns registres millors que els actuals pel que a gols encaixats en el FC Barcelona. En aquella ocasió, els blaugranes van sumar vuit jornades sense rebre cap gol. La darrera vegada que els barcelonistes havien encaixat dos gols en les set primeres jornades va ser el curs 1988/89.

Els percentatges del porter blaugrana a la competició domèstica enguany són espectaculars, amb un 85,71% d’aturades en els 630 minuts disputats. Ter Stegen ha disputat els 7 partits de Lliga que el Barça ha jugat fins al moment i que li donen el liderat en solitari amb 21 punts. A més, el porter barcelonista completa el seu gran moment de forma amb la classificació amb la selecció alemanya per disputar el Mundial de Rússia 2018 i ho ha fet com a titular després de la baixa per lesió de Neuer.