Palma Futsal – FC Barcelona: Cap a quarts amb resistència (0-2)

Els d’Andreu Plaza han aconseguit derrotar els balears a la Copa del Rei amb gols de Joselito, just abans del descans, i Rafa López, pràcticament sobre la botzina, en un partit difícil contra un rival competitiu fins al final

Primer partit de la Copa del Rei de futbol sala i primera fase superada. El FC Barcelona Lassa no tenia una tasca fàcil, però ha pogut derrotar el Palma Futsal a Son Moix (0-2) als vuitens de final i continua viu a la competició. Els gols de Joselito, just abans del descans, i de Rafa López, pràcticament al final del partit i quan el Palma més atacava buscant l’empat, han donat la victòria als d’Andreu Plaza.

Un partit que, malgrat el 0-1 de Joselito (min 19) i d’una primera part en què el Barça ha dominat (Rivillos i Aicardo han estat els més actius i haurien pogut inaugurar el marcador abans), s’hauria pogut complicar al tram final. Perquè el Palma ha pressionat de valent en els darrers cinc minuts, després que a la represa Esquerdinha (min 28), Joselito i Roger Serrano (min 31) estiguessin a punt d'ampliar distàncies, i ha exigit defensivament als blaugranes. L’ocasió més clara dels balears, però, l’ha salvat Sedano amb una gran intervenció davant un xut de Fávero (min 37). Així, el gol de Rafa López (0-2, min 40), amb un xut de camp a camp després d’una pilota recuperada, ha servit per classificar el Barça per als quarts de la Copa.