El Gintra Universitetas, el rival als vuitens de Champions League

El Gintra Universitetas, el rival als vuitens de Champions League

L’anada es disputarà el 8 o el 9 de novembre a Lituània, i la tornada, una setmana més tard al Miniestadi
El Gintra Universitetas, de Lituània, serà el rival del Barça Femení als vuitens de final de la Lliga de Campions. L’anada es disputarà el 8 o el 9 de novembre a Lituània, i la tornada, una setmana més tard al Miniestadi. El sorteig s’ha celebrat aquest dilluns a Nyon i el conjunt blaugrana era un dels vuit caps de sèrie.

Sorgit de la lligueta prèvia, el Gintra es va classificar per als vuitens de final després d’eliminar el Zuric per un global de 3-2. A la seva plantilla disposa de futbolistes de diverses nacionalitats i la seva màxima golejadora a la Champions League és Zenatha Coleman, internacional per Namíbia. És la segona vegada que les lituanes arriben als vuitens de final.

La resta d’aparellaments han estat els següents:

Sparta Praga – Linkopings
Chelsea – Rosengärd
LSK Kvinner – Manchester City
Brescia – Montpeller
BIIK Kazygurt – Olympique Lyon
Fiorentina – Wolfsburg
Stjarnan – Slavia Praga

Les valoracions de Fran Sánchez

“És un rival força desconegut. Sí que sabem que a la Lliga és líder destacat amb molta diferència respecte a la resta d’equips. S’ha desfet del Zuric a setzens, i ara toca analitzar el rival i afrontar aquesta eliminatòria amb el màxim respecte, perquè sí són en aquesta fase és perquè tenen nivell per ser-hi”.

“El desgast dels desplaçaments es nota, però tenim una plantilla àmplia i es tracta d’optimitzar-la per arribar en les millors condicions possibles a cada partit”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut