El FC Barcelona acollirà la tercera edició de l’‘Sports, Technology Symposium’, el simposi de tecnologia esportiva

El FC Barcelona acollirà la tercera edició de l’‘Sports, Technology Symposium’, el simposi de tecnologia esportiva

En el marc del Barça Innovation Hub, prestigioses marques, clubs, empreses i professionals participaran en el fòrum líder del sector a Europa que se celebrarà els dies 9 i 10 de novembre al Camp Nou

Els dies 9 i 10 de novembre el FC Barcelona serà l’amfitrió de l’Sports, Technology Symposium 2017, el simposi de tecnologia esportiva més important del sector en l’àmbit europeu, un fòrum per debatre el rendiment i l’anàlisi de dades i experiències digitals en la indústria de l’esport. Aquesta és la tercera edició anual de l’esdeveniment, després dels simposis previs celebrats el 2015 i el 2016. Aquesta nova edició consolida encara més l’esdeveniment com un referent en el sector tecnològic i com un dels pilars importants del projecte Barça Innovation Hub.

El Barça Innovation Hub és el vehicle del Club per generar, adquirir i compartir idees innovadores a l’àrea del coneixement esportiu en col·laboració amb altres marques importants i professionals de renom de tot el món. L’Sports Technology Symposium, que se celebrarà un cop més a l’Auditori 1899 del Camp Nou, és un vehicle molt valuós per conèixer les darreres tendències en temes que aquest any van des dels estadis intel·ligents fins a la identificació de talents, les estratègies basades en dades, el desenvolupament mòbil per a esportistes i les noves oportunitats en l’esport i en el joc.

Com tots els anys, el simposi comptarà amb la participació d’especialistes de totes les àrees rellevants. En el camp del rendiment i l’anàlisi de dades, els participants confirmats inclouen Ivonne Cagle, de la NASA; Mounir Zok, del Comitè Olímpic dels Estats Units; Nicolas Evans, de la FIFA, i Stuart Metcalf, del Tottenham Hotspur FC, entre d’altres.

Des de l’àrea d’experiències digitals en la indústria esportiva, els participants confirmats inclouen Sourabh Singhal, de Google; Luca di Grassi, guanyador del títol 2017 de la Fórmula F de la FIA amb Audi Sport Audi; Paul McCrudden, de Twitter, i una representació d’esports nord-americans, com Kylie Eichman, de la franquícia de l’NBA Sacramento Kingsç; TJ Ansley, dels Portland Trail Blazers, així com Chris Brummet i John McKay, dels Chicago Cubs i dels Mets de Nova York, respectivament, en representació de la Lliga professional de beisbol dels Estats Units (MLB). Altres representants són David Barton-Ginger, dels All Blacks, i ponents del món del futbol europeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut