Fran Sánchez: “Ens incentiva jugar al Mini”

Fran Sánchez: “Ens incentiva jugar al Mini”

El Femení del FC Barcelona es prepara per afrontar el duel contra l’Sporting Huelva, que serà el primer dels cinc partits que ha de disputar en els propers 15 dies

De nou, comença una marató de partits per al Barça Femení. Les noies de Fran Sánchez ja saben el que és jugar cada tres o quatre dies, i ara ho han de tornar a demostrar. El primer duel d’aquesta autèntica voràgine serà dissabte contra l’Sporting Huelva, en un Miniestadi que tornarà a rebre un partit de la Lliga Iberdrola. “Ens incentiva molt jugar al Mini i és prou motivador perquè les noies estiguin preparades”, ha dit Fran Sánchez en la prèvia del partit, abans de comentar: “Espero que surtin amb una bona actitud, com sempre fan, i que sigui el punt de partida per als propers dies”.

Cinc partits en quinze dies

Perquè, amb el retorn a la Champions, l’equip femení blaugrana haurà de jugar tres partits de Lliga (Sporting Huelva, Madrid CFF i Granadilla) i dos de Champions (anada i tornada dels vuitens de final contra el Gintra Universitetas). “Hem de seguir amb la dinàmica de partit a partit, perquè ja hi haurà temps per pensar en els següents. Si no ho fem així, pot ser perillós. L’Sporting és, de moment, l’únic objectiu. No ens podem relaxar a la Lliga, perquè un pas en fals pot ser important”, ha comentat l’entrenador.

Sobre el rival

Aquest dissabte, doncs, a les 10.45 hores arriba l’Sporting, i l’anàlisi del tècnic blaugrana és la següent: “Intenta jugar molt directe en atac i no es complica quan té la pilota. Les jugadores del davant tenen molta velocitat i haurem d’estar atentes per frenar-les”.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut