Josep Maria Bartomeu, portada del nou número de la revista ‘Blaugranes’

Josep Maria Bartomeu, portada del nou número de la revista ‘Blaugranes’

La Confederació Mundial de Penyes ha llançat la quarta edició de la publicació que repassa l’actualitat penyística

El compromís del FC Barcelona amb les penyes culers protagonitza el quart número de ‘Blaugranes’, la revista que recull les darreres novetats de l’entorn penyístic.

El president del Club, Josep Maria Bartomeu, reflexiona en una entrevista exclusiva sobre l’evolució que ha viscut en els darrers anys l’entorn penyístic: “Les penyes han anat augmentant la seva autonomia i autogovern en benefici d’una personalitat col·lectiva que cap altre club del món posseeix”, assegura el president Bartomeu.

I no només això. El president blaugrana també destaca la important tasca social que desenvolupen les entitats blaugrana: “Les penyes es volen adaptar al món, representar cadascuna els valors del club, ser una seu oberta a tots els socis i fomentar l’esport, la cultura, la solidaritat, i esdevenir actors a la seva comunitat”.

Així mateix, tenen el seu espai a la publicació les principals conclusions extretes sobre el futur penyístic al darrer Congrés Mundial, jornada organitzada per la Confederació Mundial de Penyes a l'agost passat i que també va comptar amb l’assistència del president Josep Maria Bartomeu.

El Dream Team, present a la quarta edició de ‘Blaugranes’

Dos exjugadors del Dream Team culer, José Mari Bakero i Guillermo Amor, són també protagonistes de ‘Blaugranes’ a través d’una entrevista conjunta en què repassen la vinculació que han tingut amb el món penyístic al llarg de la seva carrera. “Les penyes configuren un moviment que sempre s’ha identificat molt amb el Barça i és una força que molta gent desconeix. Fan una feina tremenda”, assegura Amor.

Implicats directament en els actes de celebració del 25è aniversari de Wembley 92, des del mes de juliol passat Bakero i Amor assumeixen la responsabilitat del futbol formatiu professional del Club amb la coordinació del Barça B i els dos equips juvenils. Amor, a més a més, s’ha estrenat recentment com a responsable de Relacions Institucionals i Esportives del primer equip de futbol.

El detall de la I Trobada Panamericana de Penyes que el Barça i la Confederació van celebrar al mes de juliol coincidint amb la gira del primer equip de futbol, també és present al darrer número de la revista penyística, en què tampoc minva l’espai dedicat a l’activitat desenvolupada durant els darrers mesos per les penyes blaugrana.

La celebració del XIII Baku de les penyes Canàries, la trobada de Penyes d’Osona i el Ripollès, la reunió institucional amb Aficiones Unidas, el 50è Aniversari de la PB de Santa Coloma de Queralt, la XXVIII Trobada de Penyes Barcelonistes del Vallès, la trobada de Penyes de Castelló o els 25ès Aniversaris de les PB de Catí i Horta de Sant Joan són les celebracions que han estat recollides en aquesta edició.

A més a més, la publicació ret homenatge a les “Mamis Culeres”, l’equip amateur d’hoquei herba femení del FC Barcelona que va néixer en el si d’una penya de la mà de les mares d’un grup de nens de l’equip d’hoquei. Gràcies a la seva perseverança, les “Mamis Culeres” van rebre el guardó Edelmira Calvetó en el marc del 38è Congrés Mundial de Penyes.

Finalment, la revista també recull un seguit de recomanacions turístiques de les ciutats on el FC Barcelona es desplaçarà arreu de la península per fer front als equips rivals.

Podeu consultar la revista a través de l'enllaç següent: http://ow.ly/hBjW30gj5J1

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut