FC Barcelona Lassa – Liberbank Ciudad Encantada: L’handbol s’avança al Palau

FC Barcelona Lassa – Liberbank Ciudad Encantada: L’handbol s’avança al Palau

Els blaugranes disputen un partit de Lliga que va canviar d’horari a última hora, i obrirà una jornada intensa sobre el parquet del Palau Blaugrana

Amb canvi d’horari d’última hora, el Barça Lassa d’handbol disputa aquest dimarts (18 hores) el partit de la jornada 9 de Lliga Asobal per obrir una jornada culer al Palau Blaugrana. El duel entre el conjunt de Xavi Pascual i el Ciudad Encantada de Conca precedirà la disputa del partit d’hoquei patins entre el Barça Lassa i el Cityclift Girona (21 hores). Una jornada 100% blaugrana sobre el parquet d’un Palau que el diumenge tornarà a vestir-se de gala per al duel de Champions contra el Rhein-Neckar Löwen.

Abans que res, els homes de Xavi Pascual buscaran mantenir la imbatibilitat a la Lliga Asobal, sumant la novena victòria que els mantingui al lloc més alt de la classificació. El Barça Lassa compta els seus partits per victòries, i suma 255 gols a favor per 170 en contra. Al davant hi haurà un Ciudad Encantada que visita el Palau convertit en un dels equips més en forma de la competició. Els de Conca són tercers amb cinc victòries, un empat i dues derrotes, i han sumat resultats molt meritoris a domicili, com el triomf a la pista del Logroño La Rioja (29-33) o un empat a Granollers (30-30).

Per part blaugrana, Xavi Pascual recupera Víctor Tomàs, absent en els últims partits, mentre que Aron Pálmarsson s’estrenarà a la Lliga Asobal després de debutar amb la samarreta del Barça Lassa en partit de Champions contra el Zagreb. El tècnic, a més, va saber aquest dilluns que Jure Dolenec serà intervingut d’una lesió meniscal al genoll dret.

Amb l’avançament del partit, el Barça Lassa estrenarà la jornada 9 de Lliga, i ho fa empatat amb l’Helvetia Anaitasuna al capdavant de la classificació. Un cop acabi el partit contra el Ciudad Encatada, serà moment de preparar la visita del Rhein-Neckar Löwen en partit de Lliga de Campions. El Palau obre una setmana intensa d’handbol, amb l’objectiu que els de Pascual mantinguin la línia de creixement.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut