FC Barcelona Lassa - Anadolu Efes: Busquen el tercer triomf a Europa

FC Barcelona Lassa - Anadolu Efes: Busquen el tercer triomf a Europa

Els de Sito Alonso no es refien de la classificació de l’equip turc i volen seguir la bona línia oferta en els dos últims partits (dijous 9, 21 h)

El Barça Lassa rep aquest dijous, a les 21 h i en directe per Esport 3 i Movistar+, l’Anadolu Efes d’Istanbul, en el primer dels dos partits que jugarà l’equip català aquesta setmana. L’equip blaugrana, que ha guanyat els dos últims partits disputats contra l’Olympiacos i el Bilbao Basket, vol sumar el tercer triomf consecutiu, que seria també el tercer a l’Eurolliga.

El rival

Compta amb una plantilla amb grans jugadors de talent i experiència a l’Eurolliga. Entrenats per Velimir Perasovic, l’Anadolu Efes ha començat el curs amb cinc derrotes, però el nivell de la plantilla és molt alt. El seu màxim anotador és el pivot Stimac (13,6 punts i 6,2 rebots), seguit de Mc Collum i Simon, amb 11 punts per partit. A més, també compta amb jugadors com Dunston, Ledo, Adams, Motum, Muric o Balbay i cal destacar que l’exblaugrana Doellman es va incorporar a l’equip turc fa unes setmanes i podria jugar al Palau.

El Barça

Compta amb dos triomfs en cinc partits a Europa i vol aconseguir el tercer triomf per situar-se a la part alta de la classificació. Sito Alonso té disponibles els 15 jugadors de la primera plantilla i, per tant, haurà de decidir aquest dijous quins són els 12 jugadors convocats per al partit. Caldrà estar els 40 minuts concentrat en defensa per aconseguir-ho contra un rival que mai posa les coses fàcils.

Les declaracions

Sito Alonso, entrenador del Barça Lassa, ha comentat a la roda de premsa prèvia que “la confiança la fa el treball, no ens pot dependre de guanyar o perdre, hem de tenir una mentalitat forta independentment dels resultats” i ha afegit que no canvia res que l’Anadolu Efes encara no conegui el triomf: “No hi ha cap partit fàcil a l’Eurolliga. Tenen experiència i tenen plena confiança en l’entrenador. És un partit perillosíssim, seria un error greu mirar la classificació”. D’altra banda, Alonso ha explicat que “estic convençut que jugarem un bon partit contra l’Efes”.

Pau Ribas, per la seva banda, ha deixat clar que “vam tenir una mala ratxa de resultats, més que de joc, i ens hem de fer forts a casa i aconseguir un triomf per pujar en la classificació. No val la pena fixar-se en res més que a guanyar el partit”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut