RETAbet Bilbao Basket - FCB Lassa: Nova prova en una pista complicada

RETAbet Bilbao Basket - FCB Lassa: Nova prova en una pista complicada

Els de Sito Alonso busquen a Bilbao la cinquena victòria del curs a la Lliga Endesa després d’haver trencat la mala ratxa (diumenge, 18 h)

El Barça Lassa va trencar aquest divendres contra l’Olympiacos la mala ratxa de resultats. Després de cinc derrotes consecutives entre Lliga Endesa i Eurolliga, els de Sito Alonso es van refer amb un triomf contundent contra el subcampió d’Europa per un clar 73-51. Els blaugranes van estar intensos durant els 40 minuts i van sumar el segon triomf del curs en competició europea. Aquest diumenge, a la pista del Bilbao Basket, nova prova per als catalans, que volen trencar el malefici de la pista biscaïna, on han caigut en quatre dels últims cinc partits.

El rival

Té un balanç de tres triomfs i tres derrotes en competició domèstica i està anotant molts punts en aquest inici de temporada, tant a la Lliga com a l’Eurolliga. Els seus màxims anotadors són el base Tabu i l’escorta Todorovic, amb 12,7 punts per partit, sense oblidar jugadors experimentats i bàsics com Álex Mumbrú (10,7 punts) i Axel Hervelle (6,7 punts i 5 rebots). Jugadors com Pere Tomàs i el tirador Redivo també creen perill en un Bilbao Basket del qual l’exblaugrana Jaka Lakovic és l’entrenador ajudant. En el joc interior també caldrà estar atents al físic de Gladness i Kempton.

El Barça

Amb tota la plantilla al complet però sense Vezenkov, que deixa el seu lloc a Sanders, el Barça Lassa de Sito Alonso busca el cinquè triomf a la Lliga Endesa després de caure dues jornades seguides contra l’Estudiantes i el Múrcia. Els blaugranes volen refer-se i consolidar el bon partit fet contra l’Olympiacos a l’Eurolliga, en què defensivament van estar a un nivell molt alt. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut