XIII Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

XIII Mostra de Nadales Blaugrana per a socis de 3 a 15 anys

El dibuix es pot lliurar fins al 24 de novembre i s’ha de basar en la temàtica ‘El Camp Nou es vesteix de Nadal’ com a reconeixement als 60 anys de l’Estadi

El FC Barcelona, a través de l’Àrea Social, organitza la XIII Mostra de Nadales Blaugrana, dirigida als socis i sòcies que tinguin entre 3 i 15 anys. Aprofitant que aquest any el Camp Nou compleix 60 anys des de la seva inauguració, els socis alevins i infantils que vulguin participar a la Mostra poden enviar un dibuix que s’inspiri en el tema El Camp Nou es vesteix de Nadal.

Els socis compresos a la franja d’edat de 3 a 15 anys rebran una carta del FC Barcelona animant-los a participar en el concurs. En aquesta missiva trobaran adjunta una plantilla –que també es pot descarregar a sota d’aquesta informació– perquè dibuixin la felicitació nadalenca. Un cop finalitzada es podrà enviar per correu postal o bé dipositar-la en una de les bústies de recollida disponibles a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

Es recomana als socis participants que no es posi gaire text al dibuix, ni tampoc cel·lo o productes similars per tancar bé la plantilla, ja que si no es pot obrir corre el risc de ser invalidada.

Els participants tenen temps fins al 24 de novembre per fer arribar les seves nadales. Es triarà la nadala guanyadora i també cinc felicitacions de la categoria infantil i cinc de la categoria aleví, que es publicaran al lloc web del Club.

El Club tindrà un reconeixement especial per als joves guanyadors, i els dibuixos de tots els participants a la XIII Mostra de Nadales Blaugrana s’exposaran a les instal·lacions del Barça durant les festes nadalenques.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut