Granadilla Egatesa – Barça Femení (prèvia): On es guanyen Lligues

Granadilla Egatesa – Barça Femení (prèvia): On es guanyen Lligues

13 hores (CET): L’equip, líder, tanca una marató de partits en un camp complicat
Els precedents favorables al camp del Granadilla (dues victòries les dues últimes temporades) no amaguen l’evidència: el Barça Femení visita aquest diumenge al migdia (13 hores, CET) un dels camps més complicats de la Lliga. Pocs equips són capaços d’emportar-se el triomf de Tenerife. Les blaugranes ho intentaran per continuar líders i posar pressió a l’Atlètic de Madrid, amb els mateixos punts, que poc després visitarà el Betis.

Tancaran així quinze dies amb cinc duels, en què fins ara han sumat quatre victòries que han valgut per conservar el liderat de la Lliga i assolir la classificació per als quarts de final de la Champions League. Després del matx amb el Granadilla, la competició de clubs es tornarà a aturar per uns compromisos internacionals amb una àmplia representació culer.

El Barça viatjava a Tenerife divendres i completava l’últim entrenament abans del partit el dissabte al matí. El cos tècnic, que va citar 18 futbolistes, no pot comptar amb les lesionades Vicky Losada, Mariona i Fabiana. Per decisió tècnica, es van quedar a Barcelona Røddik, Ruth i Andrea.

El Granadilla, per la seva banda, arribarà novè, en plena lluita per les posicions de Copa. Entre els reforços d’aquest curs, les canàries disposen de la golejadora María José, l’incombustible Martín Prieto i l’exblaugrana Ange Koko. Precisament les ràpides transicions protagonitzades per la davantera ivoriana estan sent una de les principals armes del conjunt que entrena Toni Ayala a l’inici de curs.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut