Brose Bamberg - FC Barcelona Lassa: Busquen el primer triomf a domicili

Brose Bamberg - FC Barcelona Lassa: Busquen el primer triomf a domicili

Els de Sito Alonso busquen el tercer triomf a Europa en un matx que es disputarà a Nüremberg (dimecres, 20 h)

El Barça Lassa busca aquest dimecres, a partir de les 20 h i en directe per Esport 3 i Movistar+, el tercer triomf del curs a Europa a la pista d’un rival sempre complicat com el Brose Bamberg, que actualment té un triomf més que els blaugranes amb un balanç de 3-3. El matx, però, no es jugarà a Bamberg sinó a l’Arena de Nuremberg, a 60 quilòmetres, en un pavelló que pot acollir més de 8.000 espectadors.

El rival

Compta amb un equip molt equilibrat i que també s’ha hagut de reconstruir aquest estiu sota les ordres d’Andrea Trinchieri. L’experimentat Ricky Hickman és el màxim anotador del Brose amb 12,2 punts per partit, seguit de ben a prop d’Augustine Rubbit i Dorell Wright (11 i 10,3 punts). A més, també compta amb jugadors que poden canviar dinàmiques de partit com Hackett, Radosevic, Maodo Lo, Mitrovic, Nikolic, Staiger, Taylor i Zizis.

El Barça

Sap que no podrà comptar amb Marc Garcia, que té una luxació a l’espatlla esquerra, però té disponibles la resta de jugadors. Els de Sito Alonso saben que necessiten sumar de nou un triomf a Europa per escalar posicions i arriben amb la moral ben alta després del triomf a la pista del Reial Madrid en un partit de la Lliga Endesa. És el primer dels tres partits que disputarà el Barça Lassa aquesta setmana, ja que després rebrà al Palau el València Basket el divendres i el diumenge.

Les declaracions

Sito Alonso, per la seva part, ha comentat en la roda de premsa prèvia al partit que “el Bamberg és un equip molt perillós jugant el bloqueig directe i també compten amb jugadors interiors capaços de jugar des de 4 o 5 metres. També cal afegir que llancen molt bé de tres punts”. El tècnic blaugrana ha afegit que han de "buscar més regularitat” i ha assegurat que el triomf a Madrid “ha estat molt important per a tothom”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut