Prohibit abaixar la guàrdia a Peníscola

Prohibit abaixar la guàrdia a Peníscola

El Barça Lassa vol perllongar la ratxa de victòries contra un Peñíscola RehabMedic que necessita reaccionar després d’un mal inici de Lliga (21 h, sense televisió)

Partit perillós a Peníscola per al Barça Lassa: contra un rival necessitat; amb baixes de pes com les de Esquerdinha i Leo Santana –sancionats– i Roger i Lozano – lesionats–; amb poc marge de recuperació després de l’esforç de dissabte a Jaén, i abans d’un partidàs al Palau el proper divendres contra l’Osasuna Magna. La bona notícia és que Andreu Plaza recupera per a aquest partit Ferrao i també Marc Tolrà, que, tot i no estar al 100%, ja tenen l’alta mèdica i podrien ajudar l’equip a la pista si fos necessari.

Al davant, el Peníscola dirigit per Albert Canillas, que havia estat ajudant de Marc Carmona al Barça. Un equip amb potencial però que no ha començat bé la Lliga i que encadena set jornades sense guanyar. El Barça Lassa ja té l’experiència de la derrota de la temporada passada per no refiar-se d’un equip que compta a les seves files també amb els exblaugranes Juan Emilio i Esteban, i que s’ha reforçat aquesta temporada amb jugadors importants, com el porter Molina i Mauricinho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut