Setena edició de la Diada del Soci Solidari al Camp Nou

Setena edició de la Diada del Soci Solidari al Camp Nou

La jornada coincidirà amb el partit de la Copa del Rei que disputaran el Barça i el Múrcia el dimecres 29 de novembre a les 19.30 hores

La setena edició de la Diada del Soci Solidari que organitza cada any el FC Barcelona se celebrarà el dimecres 29 de novembre (19.30 h), coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei al Camp Nou davant el Reial Múrcia.

Com és tradició, el Club ha alliberat tot el Camp amb la col·laboració dels socis abonats, per tal que puguin gaudir del partit col·lectius de caràcter social i solidari com ONGs, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social. En aquest partit, el Camp Nou s’omple d’un públic entusiasta que difícilment pot presenciar en directe un partit del Barça a l’Estadi.

Per aquest partit també serà reforçat el funcionament del servei T’Acompanyem, que ofereixen el FC Barcelona i la Creu Roja a cada partit per ajudar aquells espectadors amb problemes de mobilitat que necessitin ajuda per arribar a la seva localitat. De la mateixa manera s’ampliaran els llocs destinats a cadires de rodes que en aquesta Diada s’elevaran fins a 110 posicions, repartides entre els dos gols de l’Estadi.

Coincidint també amb aquesta Diada, la Confederació Mundial de Penyes, amb la col·laboració de la Fundació Barça, durà a terme una gran recollida d’aliments de primera necessitat, demanant a les institucions participants que portin aliments no peribles per aportar al Banc dels Aliments, dos dies abans que l’entitat benèfica celebri la seva campanya anual Gran Recapte.

La setena edició

Les sis anteriors edicions han permès que més de 330.000 persones, amb la presència de molts infants i adolescents vinculats a entitats d’acció social, hagin pogut gaudir de l’experiència d’assistir a un partit de futbol al Camp Nou, gràcies a la solidaritat dels socis i sòcies abonats a l’Estadi.

La primera edició de la Diada del Soci Solidari es va celebrar la temporada 2011/12, coincidint amb el partit de setzens de final de la Copa del Rei entre el primer equip de futbol i el CE L’Hospitalet. Des d’aleshores, cada any, coincidint amb la tornada dels setzens de final de la Copa, el Club organitza aquesta acció social. Gràcies a l'alliberament de les localitats, els socis abonats han permès continuar la celebració de la Diada del Soci Solidari, facilitant l'entrada al Camp Nou d'infants i joves que poden viure una experiència única i animar el seu equip. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut