Trobada dels membres del Casal de l'Avi Barça

Trobada dels membres del Casal de l'Avi Barça

Assistència de la vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, que ha sol·licitat el suport dels socis a l'esport femení del Club

La vicesecretària de la Junta Directiva del FC Barcelona, Maria Teixidor, ha assistit aquest dijous 16 de novembre a la trobada que els membres del Casal de l’Avi Barça han efectuat a l’Auditori 1899.

Maria Teixidor, responsable de la directiva en les relacions amb el Casal, s’ha dirigit als socis veterans del Club per manifestar la seva gratitud per l’activitat que generen: “M’agrada veure que us manteniu actius amb les vostres diferents activitats i sortides”.

La representant de la directiva blaugrana ha valorat molt positivament l’aportació econòmica de 10.000 € que el Casal va lliurar fa uns mesos per a la construcció del futur Centre Pediàtric Sant Joan de Déu, destinat al tractament contra el càncer, així com el fet que un grup de membres del Casal acompanyin els equips de nens en els partits del cap de setmana. "Això és una mostra de la relació intergeneracional que ens fa un Club diferent”, ha senyalat Maria Teixidor, que ha acabat les seves paraules demanant el suport a l’esport femení del Barça. “Tots hem de col·laborar per potenciar el nostre esport femení. Tenim un gran equip de futbol que juga la Champions i té la millor jugadora d’Europa. Des d'aquí us vull animar que aneu a veure i a gaudir els seus partits”.

Representant el Casal de l'Avi, ha estat el seu president, Joaquim Gabarró, qui ha agraït la presència de Maria Teixidor a aquesta recepció i ha mostrat la seva satisfacció per la participació dels membres del Casal assistents a l'acte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut