Barça Lassa B – Cafés Candelas Breogan (72-81): La lògica s’imposa a la Ciutat Esportiva

Barça Lassa B – Cafés Candelas Breogan (72-81): La lògica s’imposa a la Ciutat Esportiva

El Breogan, líder invicte, supera al segon equip en un intens partit dels joves blaugranes

El líder invicte de la LEB Oro visitava la pista de la Ciutat Esportiva. Amb un equip dissenyat per tornar a la Liga Endesa, els gallecs partien com a favorits en l’encontre davant els blaugranes. Tot i la intensitat demostrada pel Barça Lassa B no van poder superar a un equip cridat a ser a dalt de tot.

Els joves blaugranes competeixen

Igualtat i alt ritme d’encert ofensiu en els inicis del partit. Els primers cinc minuts es resolien amb empat a 14 en el marcador i amb alta efectivitat ofensiva per part dels dos equips. La igualtat va continuar en la resta del quart. Un quart que finalitzava amb 21 a 22 favorable als gallecs.

El Breogan mantenia la fluïdesa ofensiva en l’inici del segon quart i aconseguia distanciar-se per sis punts (24-30) i Julbe es veia obligat a demanar temps mort a manca de 6 minuts i 20 segons. Després d’aquest temps mort la defensa blaugrana millorava i assolia situar-se a només dos punts per sota (30-32) a 2 minuts i 51 segons pel descans. Diagne sumava la tercera falta poc abans del descans i els gallecs dominaven al descans per 32 a 38.

Intensitat sense recompensa

En una bona ratxa d’inici, en el tercer quart, els blaugranes es tornaven a situar dins del partit (43-42) en poc més de quatre minuts. El Barça Lassa B augmentava l’avantatge fins el 45 a 42 però un parcial de 3 a 10, tornava a donar les regnes del marcador al Breogan. 51 a 57 a la fi del quart i tot per decidir.

Els joves d’Alfred Julbe sortien, en el darrer quart, a jugar per guanyar el partit. La quarta falta de Diagne, a poc més de sis minuts pel final del partit, els condicionava però arribaven a l’equador del darrer quart a només quatre punts per sota (63-67). Un parcial de 0 a 7 tornava a donar oxigen a Breogan en el marcador (63-74) a dos minuts i 20 segons per a la fi del partit.

A partir d’aquest moment els blaugranes van intentar retallar diferències. Entraven en el darrer minut amb quatre punts per sota però no van poder capgirar el marcador i van acabar caient per 72-81.

Aquí podeu consultar les estadístiques del Barça Lassa B – Cafés Candelas Breogan

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut