Victòria de prestigi del Benjamí B contra l’Espanyol A

Victòria de prestigi del Benjamí B contra l’Espanyol A

Els nois de Juanan Gil guanyen per 6-1 el derbi barceloní en un extraordinari partit i lideren la classificació en un altre gran cap de setmana per al futbol formatiu amateur, amb 12 victòries i només un empat

CADET A – LLAGOSTERA

Victòria construïda des del domini del joc (2-0)

Els nois de Franc Artiga van afrontar la jornada 11 de la Divisió d’Honor en un gran moment de forma. En la primera meitat, els blaugranes, tot i ser l’equip més golejador de la competició, no van poder perforar la porteria del Llagostera, que es va mostrar molt sòlid en defensa. En el següent període, els culers van seguir insistents de cara a porteria, però la pilota no entrava. El domini blaugrana sobre el verd de la Ciutat Esportiva Joan Gamper era una constant, però el conjunt visitant tallava el ritme amb diverses interrupcions del joc. Els nois de Franc Artiga van xafar molta àrea rival i van incomodar la porteria del Llagostera i, finalment, la insistència va tenir premi. Marc Alegre va ser l’autor del gol que obria la llauna al minut 74. El Cadet A no es va conformar i Jaume Jardí va establir el 2-0 final en les acaballes del matx (m. 79). Amb aquest resultat favorable els culers es mantenen líders amb tres punta d’avantatge sobre l’Espanyol al que, precisament, s’enfrontaran la propera jornada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CADET B - LA FLORESTA

Insistència ofensiva per endur-se la victòria (2-1)

La primera meitat del partit corresponent a la jornada 10 no va veure cap gol tot i el domini constant del Cadet B. Ara bé, en els compassos inicials del segon període la tònica va canviar i Xavi Simons va aconseguir obrir la llauna en un remat de cap (m. 47). D’aquesta manera, es va posar fi a la resistència defensiva que va presentar La Floresta. Però, amb el Cadet B dominant el joc i intentant posar distanciar en el marcador, el guió del partit va deparar l’empat del conjunt visitant (m. 61). Els nois de Sergi Milà van incomodar la porteria fins establir el gol de la victòria en una gran jugada de tot l’equip (m. 77). El davanter centre Arnau Farnós va ser l’autor de la diana que va certificar el setè triomf de la competició domèstica. El proper partit del Cadet B, líder amb un punt d’avantatge sobre el Sant Ildefons, serà fora de casa, al camp del Reus Deportiu, setè classificat.

INFANTIL A - GIMNÀSTIC DE TARRAGONA

Triomf, bon joc i liderat consolidat (3-0)

L’Infantil A va imposar-se als tarragonins en un partit on els barcelonistes van plantejar un joc ofensiu amb un gran posicionament dels nois dirigits per Carles Martínez. Tot i la insistència blaugrana a la primera meitat, amb el control absolut del partit, els gols es van fer esperar fins a la segona part. No seria fins a l’inici del segon temps quan Gavi perforaria la porteria dels granes (m. 37). El gol va donar tranquil·litat als blaugranes que van fer el segon gol i el tercer gràcies a les accions de Pol Muñoz i Bobi als minuts 44 i 67, respectivament. L’Infantil A, líder amb 5 punts d’avantatge sobre l’Espanyol, visitarà l’Escola de Futbol de Mataró la propera jornada.

ESCOLA FUTBOL BASE CALAFELL - INFANTIL B

Aconsegueixen el liderat per primera vegada a la Lliga (0-4)

Els nois de David Sánchez van aconseguir la quarta victòria consecutiva per situar-se al capdamunt de la classificació després d’aprofitar l’ensopegada de la Escuela San Pedro San Pablo. Els blaugranes van sortir sobre el verd amb el triomf entre cella i cella. Amb el primer gol culer, Gerard Hernández, va començar a encarrilar el matx en els primers compassos (m. 15). Des de la possessió de la pilota es va tenir el control del partit i el cop definitiu el van assestar els nois blaugranes gràcies a dues dianes en dos minuts. Kareem (m. 38) i Cristobal Muñoz (m. 39) van ser els autors. La golejada es va certificar amb el definitiu gol de Bilal Achhiba (m. 58). La solidesa defensiva del conjunt culer va continuar una jornada més i es va apoderar de la primera plaça. La següent jornada l’Infantil B rebrà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper l’Escola Gavà, novè classificat.

ALEVÍ A - SANT ANDREU B

Signen ple: 10 de 10 partits guanyats (8-2)

Els nois de Marc Serra van imposar-se als andreuencs en un partit plàcid per a els interessos blaugranes davant un conjunt visitant que només va inquietar a la primera meitat. Héctor Fort (m. 13) i Marc Guiu (m. 16) van avançar ràpidament als culers, però el Sant Andreu va retallar distàncies poc després (m. 19) amb un gol de Kaba. Tot i la insistència quadribarrada, els blaugranes van prémer l’accelerador i, controlant perfectament el tempo del partit, van marcat en intervals de 5 minuts per acabar emportant-se la victòria per un bon resultat. Marc Guiu i Héctor Fort, els dos una altra vegada, i Arnau Pradas, Iván Rodríguez, Alexis Olmedo i Alejandro Domínguez van fer la resta de gols. Amb aquest triomf, els culers acumulen 10 victòries consecutives i lideren el grup 1 de Preferent amb 6 punts d’avantatge sobre la Damm B. La propera jornada visitaran el camp de l’Espanyol B, novè classificat.

SANT ANDREU A - ALEVÍ B

Important triomf al Narcís Sala (2-6)

Els nois de Jordi Pérez es van emportar els tres punts del camp dels andreuencs després de protagonitzar una exhibició ofensiva, sobre tot a la segona part, que es fa patent al resultat final. Tot i el 2-6 que es reflexa al marcador, culers i quadribarrats van arribar gairebé a l’equador de la segona meitat amb empat a dos al marcador, amb els dos gols inicials de l’Aleví B anotats per Jan Encuentra i Daniel Gudjohnsen. El partit estava sent d’anada i tornada i els dos clubs van gaudir d’ocasions per marcar més gols. Ja a les acaballes, els barcelonistes van prémer l’accelerador i van marcar quatre gols en deu minuts, gràcies al hat trick de Daniel Gudjohnsen, al doblet de Jan Encuentra i el gol a l’últim minut de l’Ethan Torreira. El proper dissabte, els culers, colíders amb 30 punts amb l’Espanyol, rebran, precisament, la visita dels blanc-i-blaus a la ciutat esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ C- ESCOLA GAVA B

Exhibició fe futbol d’atac (12-0)

Gran victòria dels culers davant l’Escola Futbol Gavà B després d’una gran demostració de potencial ofensiu. Ja al primer minut de joc, Marc Bernal va avançar als nois de Dani Horcas, Joel Escaler (m. 5) i Jofre Torrents (m. 7), van col·locar el 3-0 al marcador. Amb el partit gairebé sentenciat va arribar l’exhibició de Lamine Yamal, amb 5 gols consecutius entre els minuts 11 i 30 de joc. Gibert Jordana, amb un doblet, Xavi Castellanos i Shane Kluivert, de penal, van ser els encarregats de certificar la golejada.

La propera jornada, els culers, líders amb tres punts d’avantatge sobre el Cornellà C, jugaran, precisament, al camp del segon classificat en un duel que es presenta força igualat i interessant.

ESCOLA GAVA C - ALEVÍ D

Victòria convincent a Gavà i liderat (1-4)

Els blaugranes van emportar-se els tres punts de la seva visita a Gavà amb una gran actuació ofensiva de l’equip. Els nois de Pau Moral van oferir un bon futbol i gràcies al doblet d’Albert Navarro (m. 20 i m. 25) i als gols de Xavi Espart (m. 30) i Jan Martínez (m. 46) van imposar-se als locals. Per part de l’Escola Gavà C, Eric Sánchez (m. 47), va poder acurtar distàncies. Amb aquesta victòria, l’Aleví D lidera la classificació per primera vegada a la temporada, amb dos punts d’avantatge sobre l’Europa B i el Mercantil C. Dissabte vinent rebran al Cornella D, desè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

SANT CUGAT B - BENJAMÍ A

Gran triomf a casa del tercer classificat (0-8)

Els barcelonistes van imposar-se amb autoritat als vallesencs en un partit on els culers van aprofitar l’oportunitat de distanciar-se d’un dels seus perseguidors immediats. Madou Murcia, amb un doblet només començar el partit (m. 9 i 12), va deixar clares les intencions blaugranes. Arnau Marés i Samakou Nomoko, amb un doblet cadascú, van encarregar-se de posar el partit de cara a la tercera i quarta meitat. Roger Casadevall i el local Massaguer, en pròpia porta, va ser els altres golejadors del partit. Amb només dos gols en contra i 88 a favor, els nois d’Òscar Jorquera tanquen un ple de victòries als primers deu partits de Lliga. Diumenge vinent, els blaugranes, colíders empatats a 30 punts amb el Cornellà B, rebran al Jàbac i Terrassa, vuitè classificat.

BENJAMÍ B – RCD ESPANYOL A

Golejada de caràcter al derbi (6-1)

Extraordinari. No hi ha una altra paraula que pugui definir el partit màgic que van signar els nois de Juanan Gil. Van superar l’Espanyol A en un dels millor partits que es poden veure al futbol formatiu. Els culers van començar molt forts i ja als cinc minuts de partit es posaven per davant gràcies a un gol d’Àlex Cantarell. L’Espanyol va marcar els dos gols següents, però un per cada equip. David Muñoz, en una desafortunada jugada, va ser l’encarregat de posar el 2-0 al marcador favorable als culers, però Guillermo Fernández va posar el 2-1 a l’electrònic. La resposta al primer gol blanc-i-blau no es va fer esperar. En deu minuts, els gols de David Juan, Pol López i William Boussou van col·locar una distància insalvable pels visitants. Broulaye Chama, a pocs minuts pel final, va establir el 6-1 definitiu. Aquesta victòria permet als blaugranes arribar al proper partit amb un ple de victòries, les mateixes que té el pròxim rival, el Sant Cugat A. Diumenge vinent, a la ciutat Vallesana, qui guanyi serà el nou líder de la competició

BENJAMÍ C – VILADECANS

Confirmen el 9 de 9 (7-1)

Els culers van vèncer amb comoditat a un conjunt visitant que tot i el seu bon inici, després de saber respondre al gol matiner del barcelonista Jordi Pesquer (m. 5), aconseguint l’empat a un, es va desinflar a mesura que passaven els minuts i van veure com els blaugranes controlaven d’allò més bé el matx. David Obinna, amb un hat trick, i Jordi Pesquer, amb un doblet, van ser els més destacats per part barcelonista. Marc García i Pol Vila van arrodonir la victòria amb els seus gols. Els nois de Albert Puig, líders amb tres punts d’avantatge sobre el Cornellà D, visitaran la setmana vinent a l’Atlètic Sant Just, novè classificat.

PB COLLBLANC SANTS – BENJAMI D

Empat in extremis (3-3)

El partit a Sants va posar fi a la immaculada ratxa de victòries dels barcelonistes. Els culers van haver d’empatar als últims minuts un partit que s’escapava degut a l’esforç dels locals, que van saber remuntar el gol inicial d’Ivan Campillo (m. 16). Amb el marcador a favor pels blaugranes, la PB Collblanc Sants va proposar un joc ofensiu i físic que va tancar als nois de David Sánchez al seu camp, aconseguint bones ocasions que van saber transformar fins a posar el 2-1 a l’electrònic. L’empat a dos, per contra, va ser obra d’un jugador local William Peña en pròpia porta. A les acaballes del partit, el de Sants van tornar a posar-se per davant, però un providencial Joan Inglés va aconseguir salvar un punt pels culers a l’últim instant (m. 47). El proper diumenge, els barcelonistes, ara segons a dos punts de l’Hospitalet A, rebran la visita del Badalona, cinquè classificat.

PREBENJAMÍ - CORNELLÀ G

Remuntada per sortir de la dinàmica d’empats (7-2)

La jornada 9 pels blaugranes no va començar amb bon peu, però el pas dels minuts va revertir la situació. Immersos en una ratxa de dos empats consecutius que els van privar de comandar la classificació, els nois de Dani Segovia van sortir a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la il·lusió de construir la victòria des dels primers compassos. Però, es van trobar amb un gol visitant en el minut 6. La distància era factible i quedava molt temps per endavant per donar la volta al marcador, i així va ser. Tres minuts després els blaugranes empataven gràcies al gol de Guiu Xuclà i als 18’ ja anaven per davant el marcador amb el gol de Sergi Font. A partir d’aquest moment, tot i una altra diana del Cornellà, el Prebenjamí va aconseguir ampliar la distància i marcar cinc gols més: Ignasi Bassas, Sergi Font (2), Roc Martínez i Jaime Arenas. La propera jornada el Prebenjamí, segon classificat a un punt del Pubilla Casas, es desplaçarà al camp del Santa Eulàlia, quinzè classificat.

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut