FC Barcelona Lassa – MMT Seguros Zamora: Màxima concentració en el retorn de la competició

Després d’un cap de setmana de descans “merescut”, el conjunt de Xavi Pascual torna a jugar al Palau Blaugrana, i en cas de victòria s’assegurarà matemàticament la presència a la Copa Asobal

Després de més de tres setmanes, aquest dimecres torna la Lliga Asobal al Palau Blaugrana, i ho fa amb la visita del BM Zamora (20:30 hores, Movistar+). El conjunt castellà posarà a prova la concentració dels homes de Xavi Pascual, que han tingut un cap de setmana de descans “merescut” després de quatre partits a domicili en nou dies. Així ho ha dit el tècnic en la prèvia d’un partit que, tot i els esforços del Club per canviar l’horari, coincidirà amb el partit de Copa del Rei al Camp Nou. En cas de victòria, els blaugrana s’asseguraran matemàticament el bitllet per a la Copa Asobal 2017.

El tècnic blaugrana ha reconegut que els dos dies lliures han anat molt bé a l’equip: “Portàvem molts quilòmetres acumulats i molts partits seguits fora de casa; hem pogut descansar i hem tornat amb dues dobles sessions”. I és que el Barça Lassa ha fet dos entrenaments tant el dilluns com el dimarts per encarar una setmana que conclourà amb el partit a Nantes (dissabte, 20:45 h). El duel arriba després de dos grans resultats a Granollers i Zagreb, dels que Xavi Pascual ha afirmat: “Després de l’ensopegada a la pista del Szeged es convertien en una revàlida, però vam estar força bé”.

Per a aquest dimecres, Pascual ha dit que “els jugadors disponibles estan bé, tot i alguna petita molèstia habitual a aquestes alçades de temporada”, però ha avançat que algun jugador del filial podria entrar a la convocatòria final.

Al Palau arribarà un BM Zamora que ocupa la penúltima posició de la Lliga Asobal, tot i que Xavi Pascual ha remarcat els bons resultats que ha obtingut en les últimes jornades. “El Zamora mereix el màxim respecte, si està a l’Asobal és perquè s’ho han guanyat”, ha comentat. Sobre els perills del rival, ha explicat que “té jugadors de primera línia amb u contra u i llançament exterior, i en defensa és un equip que toca”.