FS Valdepeñas – Barça Lassa B (4-2): derrota a una pista complicada

El segon equip cau a la pista d’un dels aspirants a ser a la primera divisió

Els joves blaugranes visitaven la pista del quart classificat de la competició i esperaven treure un resultat positiu d’aquesta visita per continuar amb ELPozo, al capdamunt de la taula. Davant s’han trobat un equip de molta qualitat, que aspira a l’ascens i que ha superat en el marcador al Barça Lassa B

Igualtat inicial

Les coses no començaven bé pel Barça Lassa B de futbol sala. En el minut 8 el local Juanan aconseguia obrir el marcador i donava la primera avantatge als locals. Xavi Closas buscava donar una nova empenta a l’equip amb un temps mort demanat a manca de set minuts pel descans.

Els blaugranes ho intentaven, Daniel i Cardona feien lluir-se a Mendiola, que havia estat porter del primer equip del Barça de futbol sala. Davant la pressió blaugrana, el tècnic local demanava temps a poc més de 3 minuts pel descans.

La recompensa a la feina va donar els seus fruits i Cardona, en el minut 18 establia l’empat a 1, després d’un fort xut. Resultat amb que s’arribava al descans.

No obtenen recompensa

Els blaugranes sortien a buscar el triomf a la segona part. Cardona feia que Mendiola es lluïs però en el minut 25 Ivan Quintín establia el 2 a 1, favorable als de Valdepeñas. Després del gol local el partit pujava el seu ritme. Ocasions pels dos equips i finalment, de nou Cardona en el minut 28, tornava a empatar pels blaugranes.

Els dos equips buscaven l’àrea rival. El blaugrana Feixas i el local Mendiola aturaven els intents de gol dels jugadors dels dos equips. Nil Closas va xutar al travesser en el minut 34 i Feixas, amb una doble parada, evitava el tercer gol local. Un gol que va arribar en el minut 37 per part de Dani Santos.

Els blaugranes arriscaven amb el porter-jugador amb Uri Santos però Arias robava una pilota i establia el definitiu 4 a 2 a un minut de la fi del partit, un darrer minut on els blaugranes ho van continuar intentant però sense recompensa en el marcador.