'Queen Tribute', al Palau de la Música amb descompte per als socis

'Queen Tribute', al Palau de la Música amb descompte per als socis

Única funció el 16 de desembre (22.30 h), amb un 10% de descompte per les entrades de platea i un 20% de descompte per a la resta de zones

Un tribut inigualable amb la potència i el carisma de l’immortal Freddy Mercury
‘Show Must Go On’ torna a Barcelona després de l’èxit recent de Setmana Santa.

Super Queen!

Un grandiós homenatge al genial vocalista, dotat d’una veu magistral, que el diari The Guardian va definir com “una força de la natura amb la velocitat d’un huracà”. Un intens recorregut per la història i els èxits de Queen, amb els quals van arrossegar multituds, van abarrotar estadis i que són avui himnes universals del rock: des dels imprescindibles We Are the Champions o We Will Rock You fins a l’extravagant Bohemian Rhapsody, les eternes balades Who Wants to Live Forever i I Want to Break Free o el tremend The Show Must Go On, testament musical i vital de Freddy Mercury.

'Show Must Go On' és una cita imprescindible per a aquelles generacions que van créixer als anys 70 i 80, amb una adolescència i una joventut marcades per ritmes com A Kind of Magic o I Want It All. Però també, com només succeeix amb les grans bandes mítiques, entusiasma les noves generacions que van descobrir Queen després de la desaparició del grup.

Una concert únic al Palau per reviure i continuar, com el mateix Freddy Mercury cantava, un espectacle que va quedar interromput massa aviat, fa ara 26 anys.

Show Must Go On, amb Michael Kluch (Freddy Mercury), Rudy Neumann i Gleb Chuykov, una de les millors bandes tribut del panorama internacional, desplega sobre l’escenari una espectacular posada en escena i un imparable carisma, aconsegueix capturar el personalíssim estil de la banda britànica i, el més difícil, ens fa creure que el mateix Freddy Mercury, Brian May i Roger Taylor han tornat a l’escenari.

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que apareix a sota.

Claus

Descompte: FCBarcelona
Codi identificador: socisfcb

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut