La Diada del Soci Solidari estableix un nou rècord d'assistència amb 68.775 espectadors al Camp Nou

La Diada del Soci Solidari estableix un nou rècord d'assistència amb 68.775 espectadors al Camp Nou

El partit de Copa entre el Barça i el Múrcia ha marcat la millor entrada d’aquesta jornada solidària, que va iniciar-se l’any 2011 i que en aquestes set edicions ja acumula 406.762 espectadors

La VII Diada del Soci Solidari ha marcat un nou rècord d’assistència amb 68.775 espectadors que han presenciat el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei entre el Barça i el Múrcia. La jornada solidària, una iniciativa pionera de l’Àrea Social del FC Barcelona, ha tornat a ser un èxit i de nou ha fet possible que moltes persones de col·lectius socials amb dificultat, hagin pogut viure l’experiència d’assistir a un partit de futbol a l’Estadi.

Amb la xifra de públic que s’ha establert avui, ja són 406.762 els espectadors que han pogut beneficiar-se d’aquesta iniciativa del Dia del Soci Solidari al llarg de les set edicions celebrades.

Les dades d’assistència de les set edicions han estat les següents:

2011 L’Hospitalet (dijous 22 de desembre, 22 h)         56.480 espectadors
2012 Alabès (dimecres 28 de novembre, 21.30 h)      57.655 espectadors
2013 Cartagena (dimecres 18 de desembre, 22 h)     47.280 espectadors
2014 Osca (dimarts 16 de desembre, 22 h)                 44.844 espectadors
2015 Villanovense (dimecres 2 de desembre, 20 h)    67.703 espectadors
2016 Hèrcules (dimecres 21 de desembre, 22 h)        64.025 espectadors
2017 Múrcia (dimecres 29 de novembre, 19.30 h)      68.775 espectadors

La festa solidària s’ha viscut als voltants del Camp Nou i a les graderies gràcies també a les 2.000 entitats col·laboradores que han repartit les invitacions entre membres de diferents col·lectius socials, i que han estat els artífex d’una gran assistència.

Abans de l’inici del partit, un grup de joves de l’Associació Catalana de Síndrome de Down s’han fet una fotografia a la gespa amb els jugadors del FC Barcelona, i un grup de voluntaris han sol·licitat signatures al Camp Nou per sumar adhesions per demanar a l’ONU la proclamació del Dia Mundial de l’Accessibilitat, una campanya en la qual participa el FC Barcelona.

La Diada del Soci Solidari és una iniciativa pionera que ja està plenament consolidada en el calendari del Club gràcies a l’acceptació i suport dels socis blaugrana amb la cessió dels seus abonaments. Una iniciativa solidària que ja està totalment consolidada gràcies als abonats del Barça i a la mobilització de les entitats socials, les penyes barcelonistes i la Fundació Barça.

Les entitats col·laboradores, a la Llotja

A la Llotja del Camp Nou, el president Josep Maria Bartomeu, acompanyat dels directius Pau Vilanova, Ramon Pont i Emili Rousaud, ha rebut als representants de les entitats i institucions que col·laboren en la Diada del Soci Solidari. En la fotografia de família han estat presents Francesc Iglesies (secretari d’Afers socials i Familíes de la Generalitat), Antoni Aguilera (president de Creu Roja Catalunya), Enric Botí (president ONCE Catalunya), Jaume Gàzquez (Unicef Comitè de Catalunya), Sergi Grimau (president d’Special Olympics), Francesc Xavier Bertolín (director de l’Àrea d’Acció Comercial i Educativa de la Fundació Bancària La Caixa), Cristina Marsal (voluntaris de La Caixa), Susila Cruyff (presidenta de la Fundació Johan Cruyff), Roser Brutau (presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona), Vicenç Martínez (gerent Hospital Vall d’Hebrón), Josep Rodríguez (FEDAIA), Carles Salvadó (vicepresident Fundació Punt.Cat), Francina Alsina (presidenta de la Taula Tercer Sector), Miguel Madrigal (de la Federació Plataforma d’Entitats amb Discapacitat de les Corts), Francesc Lluch (director Agils Accessibilitat) i Josep Esteba (president Mapp4All).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut