Toca rematar la feina contra el Pescara de Saad

Toca rematar la feina contra el Pescara de Saad

Al Barça Lassa li val un empat per segellar la classificació per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup del mes d’abril (20.35 h, BarçaTV i www.fcbarcelona.cat)

“Hem vingut a guanyar els tres partits i aquesta ha de ser la mentalitat”, ha repetit Andreu Plaza mil vegades en la prèvia del decisiu partit contra el Pescara. El tècnic rebutja especular amb el resultat, tot i que l’empat seria suficient per obtenir la classificació per a la Final Four. “El més important és que depenem de nosaltres mateixos”, recorda Plaza. Els blaugranes arriben a la cita decisiva amb la moral pels núvols després de guanyar els dos partits de l’Elite Round contra el ‘T Knooppunt (6-0) i l’Ekonomac (2-3). Per al partit d’aquesta nit, Plaza té a la seva disposició els 14 jugadors convocats sense noves baixes al marge de les ja conegudes de Lozano, Roger i Esquerdinha. Compte amb les targetes! Si Joselito o Rivillos veuen la groga es perdrien unes hipotètiques semifinals.

El Pescara, amb opcions

Tot i que el Barça Lassa i l’Ekonomac parteixen amb avantatge, el Pescara encara manté opcions de classificar-se per a la Final Four. Els italians, que també depenen d’ells mateixos, necessiten guanyar per tres o més gols de diferència al Barça Lassa per passar de ronda. El factor pista pot ser decisiu. Avui sí que s’espera un gran ambient i un ple absolut al Palazzo dello Sport Giovanni Palolo II per viure el partit decisiu de l’Elite Round.

Saad, un vell conegut de rival

L’exblaugrana Saad Assis i la seva experiència −té 38 anys− són una de les principals armes del Pescara. Saad va jugar vuit temporades al Barça, fins al 2016, i va guanyar tots els títols possibles de blaugrana. Al marge de Saad, els italians tenen més punts forts: “Compten amb jugadors importants com Borruto, Ercolesi i Rescia, i dominen l’estratègia i el joc de 5”, adverteix el segon entrenador blaugrana, Miguel Andrés. L’equip italià ha canviat recentment d’entrenador pels mals resultats a la Lliga i Mario Patriarca s’ha fet càrrec de l’equip en substitució de Fulvio Colini. En aquesta Elite Round han anat de menys a més. Es van complicar la classificació amb la derrota en el debut contra l’Ekonomac (3-5), però van golejar el ‘T Knooppunt en el segon partit (9-1).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut