Iniesta i Jordi Alba marquen en el triomf de la selecció espanyola

Tots dos, juntament amb Piqué i Busquets, han estat titulars contra Costa Rica (5-0). A més, Leo Messi i Mascherano han disputat els 90 minuts en el triomf de l'Argentina davant Rússia (0-1)

La selecció espanyola ha superat amb contundència Costa Rica (5-0) en l'amistós disputat a La Rosaleda, un duel en què Jordi Alba, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Andrés Iniesta, els quatre blaugranes convocats per Lopetegui, han estat titulars i han jugat un paper important en el triomf.

Piqué ha disputat els primers 45 minuts i s'ha mostrat molt segur en defensa. A més, ha disposat de diverses rematades de cap a pilota aturada per marcar, però no ha tingut fortuna en la definició. Sergio també ha disputat la primera meitat, liderant el centre del camp i participant en l'elaboració de les jugades. També Iniesta ha estat clau al centre camp, i, a més, ha anotat el cinquè gol del partit amb un bon xut des de la frontal de l'àrea, just abans de ser substituït als 74 minuts de joc.

Finalment, Jordi Alba ha estat l'únic culer que ha disputat els 90 minuts, i ha estat l'encarregat d'inaugurar el marcador amb un xut creuat amb l'esquerra als sis minuts de joc. Morata ha anotat el segon, i Silva, amb un doblet, el tercer i el quart, abans que Iniesta tanqués la golejada.

A més, la selecció argentina ha guanyat per 0-1 Rússia en l’amistós disputat aquest dissabte a Moscou, un partit en què els dos jugadors blaugrana de l’albiceleste, Leo Messi i Javier Mascherano, han estat titulars i han disputat els 90 minuts. El ‘14’ culer ha estat molt segur en defensa, i el ‘10’ ha estat un dels més actius a l’atac argentí. Finalment, el gol del triomf del conjunt de Sampaoli l’ha anotat Sergio Agüero de cap en un refús (min 86), després d’una bona combinació entre Messi i Pavón.