Cultural Lleonesa – FC Barcelona B: Punt agredolç (1-1)

Cultural Lleonesa – FC Barcelona B: Punt agredolç (1-1)

Els nois de Gerard López exhibeixen múscul ofensiu però no acaben de rematar davant un rival que empata al segon temps

El Barça B ha empatat aquest diumenge amb la Cultural Lleonesa en un partit en el qual el conjunt barcelonista ha demostrat el seu potencial ofensiu. L’actuació ofensiva dels jugadors del filial blaugrana ha estat determinant per al partit del Reino de León, però ha faltat encert als metres finals. El gol barcelonista ha estat de Lozano (min 7), i a la segona meitat els locals han neutralitzat novament el marcador.

Allau ofensiva al primer temps

El primer temps ha estat totalment del conjunt blaugrana. Ja al minut 7, després de dues bones ocasions d’Aleñá i Arnaiz, el jugador val·lisoletà ha realitzat una gran conducció per la línia de fons de l’àrea visitant per servir la diana en safata a Choco Lozano, que s’ha retrobat amb el gol.

Aquest només ha estat el primer avís de les possibilitats ofensives dels nois de Gerard López. Pocs minuts després ha estat altre cop Lozano, ara a passada d’un Sergi Palencia molt actiu i dominador de la seva banda, qui ha pogut marcar en un mà a mà, però el seu xut l’ha desviat per poc el porter local. A mesura que avançava el partit, Arnaiz, Aleñá, Vitinho i Lozano han exhibit un gran joc associatiu que hauria pogut significar dos o tres gols més per als culers, però la sort no s’ha aliat amb els davanters blaugrana.

A la segona part el guió ha canviat i ha estat el conjunt local el que ha començat a avançar línies. Tant ha estat així que en una bona jugada per la banda esquerra Rodri ha acabat rematant a la xarxa barcelonista per establir l’empat a un (min 55). El Barça mereixia molt més, però la Cultural ha trobat el premi en forma de gol.

Buscant posar-se una altra vegada per davant al marcador, el conjunt culer ha gaudit de dos bons tirs lliures directes que Arnaiz i Aleñá no han pogut materialitzar. Per part visitant, Josep Señé i Rodri han estat els homes que més han buscat la porteria d’Ortolá, i han gaudit de bones oportunitats per avançar-se al marcador en aquesta segona part. A les acaballes del partit el central Zulverloon ha tingut la millor ocasió dels lleonesos en tot el segon període: una rematada de cap al segon pal que el defensa holandès ha enviat fora.

El filial barcelonista suma el seu quart empat consecutiu tot i demostrar bon joc sobre la gespa. Dissabte vinent els de Gerard López rebran l’Osca (19.00 hores). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut