Classificats per als vuitens per 14a temporada consecutiva

Classificats per als vuitens per 14a temporada consecutiva

Els blaugranes han aconseguit la classificació per a vuitens (l’11a vegada seguida com a primers) a Torí després d’empatar davant la Juventus en la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions

El FC Barcelona no falla a la cita de vuitens. Els culers han assolit la classificació matemàtica per a la següent ronda de la Lliga de Campions per 14a vegada després d’empatar davant la Juventus (0-0). A més, en les darreres 11 edicions, els barcelonistes ho han aconseguit accedint com a primers de grup.

Amb la darrera jornada encara per disputar-se, els de Valverde han confirmat la seva presència a la següent ronda de la Champions, fet que els blaugrana aconsegueixen sense excepció des de la campanya 2004/05, amb Frank Rijkaard a la banqueta. Des de llavors, el Barça no ha fallat mai al bombo del sorteig dels vuitens de la màxima competició continental. A més, des de la 2007/08, ho han aconseguit com a primers.

Amb aquest resultat, els culers s’asseguren la primera plaça del grup D i eviten així a equips com el Tottenham, el Manchester City i el Besiktas, ja classificats també com a primers als seus respectius grups. Encara, però, no hi ha cap equip classificat matemàticament com a segon que pugui ser rival dels culers a la propera fase. Cal recordar que per tancar la fase de grups els culers rebran a l’Sporting de Lisboa al Camp Nou en la darrera jornada, abans del sorteig dels vuitens de final que serà el proper dilluns 11 de desembre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut