Barça Lassa – Fenerbahce Dogus: Partit gran contra el campió

Barça Lassa – Fenerbahce Dogus: Partit gran contra el campió

Els de Sito Alonso reben l’últim guanyador de l’Eurolliga al Palau (divendres, 21h, Esport3 i Movistar+) en un matx en què es preveu una gran entrada

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21h i en directe per Esport 3 i Movistar+, el Fenerbahçe Dogus, l’actual campió de l’Eurolliga i tercer classificat de la Lliga Regular amb un balanç de 7 triomfs i tres derrotes. El conjunt d’Istanbul, que el curs passat va vèncer els blaugranes en els dos partits, serà un dur rival per als de Sito Alonso, que hauran de ser molt agressius i intensos durant els 40 minuts.

El rival

Compta amb molts jugadors de primer nivell i secundaris de luxe. Després de recuperar el base Bobby Dixon, que ha participat ja en els últims dos partits, el Fenerbahce compta amb cinc jugadors per sobre dels deu punts de mitjana: Vesely, Wanamaker, Datome, Sloukas i Nunally i d’altres que poden sobresortir en qualsevol moment com Melli, Thompson, Guduric, Mahmutoglu i Guler.

El Barça

Sito Alonso compta amb tots els jugadors disponibles, amb l’excepció de Marc Garcia, per rebre el Fenrbahce al Palau aquest divendres, en el primer dels dos partits que es disputaran a casa aquesta setmana. El Barça Lassa té un balanç de 4-6 en els deu primers partits disputats i busca la cinquena victòria de la temporada a Europa que l’acosti als llocs de Play-off.

Les declaracions

Hanga
“Serà un partit molt difícil, juguem contra el campió d’Europa. Han millorat, tenen experiència, saben com han de jugar, el seu rol”.

“Espero que puguem veure la nostra versió bona, crec que hem estat jugant millor en les últimes setmanes i espero que amb l’afició puguem guanyar”.

Sito Alonso
“Hem de fer cas als partits que hem guanyat, hem de mostrar la nostra intensitat. Ells són molt constants, molt regulars, no podem donar opció ni errors al rival. Hem de ser molt agressius i cuidar molt la pilota”

“Veig bé els jugadors. Tot i la derrota a Moscou, vam reaccionar bé a Saragossa. Si no competim de tu a tu contra el Fenerbahce no tindrem opció”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut