Itea Córdoba CF Futsal – Barça Lassa B (4-5): Victòria per seguir lluitant a la part alta

El segon equip de futbol sala s’emporta un merescut i suat triomf de Còrdova

Els blaugranes cercaven sumar un nou triomf per seguir a la part alta de la taula. Una zona de la classificació amb molt poques diferències i on els llocs de privilegi canvien a cada jornada. Amb aquests tres punts els blaugranes ajusten, encara més, les posicions de privilegi de la Segunda División de la LNFS.

Des del primer minut

Els blaugranes sortien amb empenta a la pista cordovesa. Fruit d’això carregaven amb cinc faltes, en cinc minuts de joc, als locals que jugaven arropats per 2000 espectadors. Els de Closas no deixaven estar còmodes els seus rivals a la pista i l’entrenador local demanava temps mort en el minut 6.

La feina tenia recompensa i al poc d’entrar a la pista, minut 8, el blaugrana Luis García obria el marcador (0-1). A partir d’aquest moment els locals van apretar més la porteria blaugrana però sense resultats i a més a més van veure com Catiti veia l segona groga i era expulsat. Un temps mort de Closas a gairebé 8 minuts pel descans donava el seu fruit ja que Uri Santos marcava el 0 a 1 en el minut 13, aprofitant la superioritat numèrica. Els blaugranes es trobaven amb l’adversitat de la segona groga de Santos a les acaballes de la primera part que finalitzava amb el 0 a 2 blaugrana.

Aguanten la pressió

Degut a l’expulsió de Santos, els blaugranes continuaven, a l’inici de la segona part, en inferioritat i ara la porteria l’ocupava Feixas, substituint el seu company Sahuquillo. Els de Còrdova intentaven ser més incisius però en el minut 26 Roberto establia el 0 a 3 i el porter blaugrana Feixas s’aventurava a l’atac i d’un potent xut aconseguia el 0 a 4 i deixava el partit molt ben encarat.

A partir d’aquest moment els locals van optar per jugar de cinc i van assolir dos gols, Ismael i Martínez, que a manca de 10 minuts, obrien de nou el partit. El Córdoba seguia amb l’aposta del porter-jugador i a quatre minuts assolien un inquietant 3 a 4 i de nou Ismael, a tres minuts pel final, empatava el partit. Els locals seguien amb l’atac de cinc i una groga al local Jesús significava el doble penalty favorable als blaugranes que Daniel convertia en el 4 a 5 a manca d’un minut i 20 segons i el triomf viatjava cap a Barcelona.